Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus 7T Tanıtılmadan Tasarımı Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’in büyüyen cep telefonu üreticilerinden biri olan OnePlus, kısa bir süre sonra tanıtacakları yeni cep telefonunun görsellerini paylaştı. Bu yıl bilindiği üzere OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro satışa çıkarılmıştı. Özellikleri ile beğeni toplayan bu seriye bir yeni cep telefonu daha ekleniyor. Klasiklerden biri olan ‘T’ serisinin yeni ürünü çok yakında tanıtılacak. 

oneplus 7t tasarimi 3

OnePlus 7T’nin basın görselinin paylaşılmasının ardından dikkatleri en fazla çeken kısım ise dairesel bir çıkıntının içinde kameraların yer alması oldu. Daire içerisinde kamera yapılandırılması bir çok marka ile karşımıza çıkmaya başladı. Nokia, Huawei ve OnePlus’dan sonra da dairesel kamera yapılandırılmasının başka markalarda da karşımıza çıkacağını düşünüyoruz.

Basın görselinden kısa bir süre öncede OnePlus 7T’nin özellikleri de şirket tarafından paylaşılmıştı. Gücünü Snapdragon 855+‘tan alacak bu model , kamera performansı ile iddialı olmaya geliyor.

‘T’ serisinde bu yıl bir farklılık olarak 7T Pro ile tanışacağız.Şu anlık şirket sadece OnePlus 7’nin basın görsellerini paylaştı. One Plus 7 Pro’nun kamera dizilimi büyük ihtimalle 7T’den farklı olacak.

26 Eylül tarihinde tanıtılacak olan bu seriye dair en net bilgilere lansman günü erişeceğiz. Sizce OnePlus yeni cep telefonu modelleri ile beklediğini alabilecek mi ? 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler