Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus 9 ile Birlikte OnePlus 9E Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 9 serisi, OnePlus’ın yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefon serisi olacak, ancak öncekinden farklı olarak OnePlus 9 serisinin üç farklı model içerdiği söyleniyor – OnePlus 9, 9 Pro ve Max. Analist Jambor’a göre OnePlus olarak adlandırılacak bir bütçe dostu akıllı telefon modeli 9E gelmesi de bekleniliyor. Ancak, Android Central’a yakın kaynaklar bunların aksini iddia ediyor.

Bahsettiğimiz kaynaklar, OnePlus 9’un OnePlus 9 Lite ismine sahip bir bütçe modelini içereceğini ve bütçe modelinin Qualcomm’un en son amiral gemisi işlemcisine sahip olmayacağını dile getiriyor. Bu bütçe dostu model ana modelin yerine, Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alacak. Bunun ötesinde, bütçe OnePlus 9 Lite akıllı telefon hakkında pek bir şey bilmiyoruz.

OnePlus 9E
OnePlus 9 ile Birlikte OnePlus 9E Gelebilir 2

OnePlus 9 ve ailesi hakkında bildiklerimiz neler?

Henüz OnePlus 9 serisi hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Ancak söylentilere inanılacaksa, OnePlus 9, 8GB RAM ile birlikte Snapdragon 888 tarafından desteklenecek. OnePlus 9’un 120Hz yenileme hızı ve HDR içeriği desteğine sahip olduğu söyleniyor. Akıllı telefonun 2400 x 1080p (Full-HD +) ekran çözünürlüğü vardır. Bunun dışında, 2021 amiral gemisi telefonundan beklediğiniz gibi Android 11’i kutudan çıkaracak. OnePlus’ın Mart ayında OnePlus 9 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bununla birlikte, OnePlus’ın 9 Lite’ı duyurup duyurmadığını veya şirketin OnePlus 9 ve 9 Pro’nun yanı sıra onu nasıl adlandıracağını görmek ilginç olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler