Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 9’un Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın uygun fiyata kaliteli donanım sunduğu biliniyor ancak kamera söz konusu olduğunda OnePlus telefonlar, Samsung ve Apple’ın amiral gemisi telefonlarında sunduklarını karşılayamadı. Yaklaşan OnePlus 9 serisinin, kullanıcıların oldukça uzun süredir istediği en çok talep edilen özelliklerden bazılarını benimseyeceği bildirilirken, OnePlus 9 serisindeki kamera birçok yeni kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratmaya devam edebilir.

Analist Digital Chat Station’a göre, OnePlus 9 serisinde periskop kamera sistemi değil, normal bir telefoto lens bulunuyor. Analist ayrıca yaklaşan birçok akıllı telefonun periskop kamera sisteminden kurtulacağını iddia ediyor. Farkında olmayanlar için, periskopik kamera sistemi, normal telefoto lense kıyasla yakınlaştırma özelliği sunar.

Snapdragon 888 ile birlikte gelecek

Yaklaşan OnePlus amiral gemisinin Snapdragon 888 işlemciye dayandığı onaylandı. Ana model 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kullanıyor, ancak bu kesinlikle daha fazla depolama ve RAM içeren daha yüksek bir varyant görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Söylentilere göre OnePlus 9, 120Hz yenileme hızı ve HDR içeriği desteğine sahip. Akıllı telefonun 2400 x 1080p (Full-HD +) ekran çözünürlüğü var.

Kısa süre önce OnePlus’ın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonunun bu yıl üç model içereceğini bildirmiştik, çünkü şirketin programa bir bütçe OnePlus 9 ekleyeceği söylendi. 9 serisi, 2021 amiral gemisi telefonundan beklediğiniz gibi Android 11’i kutudan çıkaracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler