Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus’tan Enteresan Telefon: Arka Tarafı Renk Değiştiren Telefon

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus bugün, renk değiştiren bir arka panelle birlikte gelen yeni bir OnePlus 8T Konseptini duyurdu. OnePlus 8T Concept Electronic Color, Material and Finish (ECMF), camda metal oksit içeren renk değiştiren bir film kullanıyor.

Metal iyonlarının durumu farklı voltajlar altında değişiyor, bu nedenle metal oksit etkinleştiğinde camın rengi koyu maviden açık gümüşe doğru değişiyor. Gelecekte OnePlus, bu renk değiştiren arka panelin aşağıdakiler gibi yeni kullanıcı deneyimlerini etkinleştirebileceğine inanıyor.

  • Dokunmasız bildirimler – ECMF, gelen bir arama için renkleri yanıp sönebilir ve kullanıcılar basit bir hareketle aramayı kabul edebilir veya reddedebilir. Bu, kullanıcıların cihaza dokunmadan hareketleri kullanarak OnePlus 8T Konseptini kontrol etmelerine olanak tanır.
  • Solunum monitörü – mmWave teknolojisi, kullanıcının nefes alışını kaydederek rengin senkronizasyonda değişmesini sağlar ve telefonu etkili bir şekilde biofeedback cihazı haline getirir. OnePlus 8T Concept, aslında sizinle birlikte nefes alır hale getiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler