Cuma, Mart 29, 2024

Opera, Android Tarayıcısında Kripto Para Cüzdanı Getirdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Web tarayıcısı Opera, Android uygulamasında yerleşik bir kripto para birimi cüzdanı piyasaya sürdü, şirket bugün Londra’da bir blockchain etkinliğinde duyurdu. M-cüzdan ilk olarak daha sonra gelmesi muhtemel diğer madeni paraların desteğiyle Eternum’u destekleyeceğini belirtti. Opera‘yı kullanan Ether yatırımcıları, özelliği kullanarak belirteçlerine daha kolay erişebilecekler.

Kullanıcılar, Android’de Opera’yı indirerek ve ardından depolamak için bazı eter jetonları satın alarak cryptocurrency cüzdanını kullanabilirler . Uygulama henüz İOS cihazlar için bulunmuyor. Oradan, kullanıcılar tarayıcı içindeki çeşitli mini uygulamalara erişebilir.

Screenshot 6 1

Opera ilk olarak Temmuz ayında böyle bir özelliği test ettiğini açıkladı . Şimdiye kadar, kripto para birimi fiyatları geçen yılın sonunda fiyat artışlarına kıyasla büyük bir düşüş kaydetti.

Daha önce Opera, kripto-para birimi ve web tarayıcılarında anti-kripto-bilgisayar yazılımı tanıtarak son zamanlarda dolandırıcılığı ile ilgili önlem alınması gerektiğini göstermişti.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler