Cuma, Mart 29, 2024

Oppo X 2021 ile ilgili Yeni Bir Video!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo kısa bir süre önce enlemesine genişletilebilir bir akıllı telefon olan Oppo X 2021‘in üretime hazır konseptine benzeyen bir konspet cihaz gösterimi yapmıştı.

Oppo X 2021 konsepti, cihaz genişletilirken yapısal destek sağlayan bir “çözgü yolu” üzerinde cihazın iç kabuğu etrafına sarılan, kıvrımlı esnek OLED ekran ile 7,4 inç’e kadar genişleyebilen 6,7 inçlik bir akıllı telefondur. TechtalkTV, cihazı çalışırken gösteren bir video oluşturdu ve katlanan akıllı telefonlara çok çekici bir alternatif sunuyor gibi görünüyor.

Daha ince cihazlar, kırışıksızlık, değişken genişlik, daha düşük bileşen sayısı (harici ekran veya ekstra kamera yok) ve daha fazlası dahil olmak üzere katlanabilir ürünlere göre birçok önemli avantaja dikkat çekiyorlar. Oppo, cihazı “doğru zamanda” pazara sunmayı umduklarını söylüyor (olası 2022).

Bana kalırsa Oppo’nun öncülüğünü yaptığı bu yeni akıllı telefon akımı katlanabilir telefon konseptini henüz doğmadan bitirecek. Çünkü insanlar kolaylığın ve sadeliğin peşinden asla ayrılmayacaklar. Eğer enlemesine genişleyen telefon trendi başarılı olursa katlanabilir akıllı telefon endüstri henüz ilerleme sağlamadan tarihe gömülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler