Cumartesi, Nisan 20, 2024

Dünyanın En Korkunç Oyunu Olan Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korku oyunu kategorisinin hiç şüphesiz en iyi oyunlarından bir tanesi olan Outlast, artık aramıza yeni versiyonu olan Outlast 2 ile geliyor. Macera kaldığı yerden devam ederken, o ruh hastası karakterimizin nerede bela varsa oraya girmesi ile başlayan bu psikopat seri yine oyuncuları epey korkutacak. Dilerseniz Outlast 2‘nin sistem gereksinimlerine yakından bir göz atalım.

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Neler ?

Öncelikle Outlast 2‘nin çıkış tarihinin 25 Nisan 2017 olduğunun altını çizelim. Geliştiricisi Red Barrels olan bu psikopat oyun için artık son revizasyonlar yapıldığı gibi, oyun her şeyi ile hazır durumda. Bir zamanlar Outlast 2‘de multiplayer olabileceği konusunda çeşitli haberler ortada dolanıyordu. Fakat sonradan iptal olduğunu gördük.

Korku oyunu denildiğinde akla gelen ilk oyunlardan bir tanesi olan Outlast, yayınladığı fragman ve videolar ile de ruhumuzu kabartmaya devam ederken, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Outlast 2 sistem gereksinimleri ile baş başa bırakalım.

outlast 2 004

outlast 2 003

outlast 2 002

outlast 2

Minimum Sistem Gereksinimi:

İşletim Sistemi: Windows Vista 64 bit (32 bit çalışmıyor)

İşlemci: i3-530 2.9 GHz veya AMD Phenom II X3

RAM: 4 GB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870

DirectX Sürümü: DX 10

Depolama: 30 GB boş alan

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimi

İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit (32 bit çalışmıyor)

İşlemci: Intel Core i5-760 2.8 GHz veya AMD FX 8100

RAM: 8 GB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850

DirectX Sürümü: DX 11

Depolama: 30 GB boş alan

Oyun önümüzdeki Nisan ayında satışa çıkacağı gibi, PC, Xbox One ve PS4 platformları ile aynı anda raflardaki yerini alacak. Yukarıdaki Outlast 2 sistem gereksinimlerine baktığımızda ise yine bizi çok zorlayacak grafik ayrıntıları beklemiyor hocalar. O yüzden Outlast yapımcılarını bu tutumlarından dolayı tebrik etmek lazım.

Son bir not: Eğer Outlast 2‘nin nasıl bir şey olduğunu henüz bilmiyorsanız, aşağıda yayınlanan son fragmana göz atabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

8 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler