Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PC Game Pass Oyunlarının Bazıları Geforce Now’a Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox’un, PC Game Pass, sistemindeki bazı oyunların yakında Geforce Now’a gelmesi olası gözüküyor. Nvidia’nın, Cloud oyun sistemi olan Geforce Now, ülkemizde de Globalde’de çok fazla kullanıcıya sahip. Şirketin bu sistemi günden güne popülerleşiyor ve daha çok oyuncu çekiyor. Nvidia, Turkcell Game+ ile anlaşıp geçtiğimiz senelerde ülkemizde Geforce Now için sunucular yaptırmıştı. Bu sunucular sayesinde Türkiye’den sisteme bağlanan oyuncular daha az Ping sorunu yaşamış ve daha stabil bir deneyime sahip olmuşlardı.

Şirket, üç gün önce de Geforce Now için olan üyeliklere zam yapmıştı. Bu zamda fiyatlar değişti, 6 aylık paket 790 TL’den 900 TL’ye yükselirken 12 aylık paket de 1380 TL’den 1668 TL’ye yükselmişti. Şimdi ise oyuncuların yakındığı bir duruma çare geliyor gibi gözüküyor. Oyuncular Geforce Now üzerinden Game Pass’deki oyunları oynayamamaktan yakınıyorlardı. Microsoft’ta çalışan biri ise durumla alakalı açıklama yaptı.

Bazı PC Game Pass Oyunları Geforce Now’a Gelebilir

Geçtiğimiz günlerde bir programa çıkan Xbox Creator Experience patronu olan Sarah Bond bu durumla alakalı bir açıklama yaptı. Sarah Bond yaptığı açıklamasında PC Game Pass’deki oyunların tümünün, önümüzdeki günlerde Geforce Now’a geleceğini doğruladı. Ancak Xbox tarafı bu açıklamanın ardından bir açıklama daha yaptı. Xbox yaptığı açıklamada ise PC Game Pass’deki sadece belirli oyunların Geforce Now’a ekleneceğini söyledi.

gf now 2

Microsoft ve Nvidia bu yılın başlarında da bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşmada ise yöneticiler Xbox, oyunlarının Geforce Now’a da geleceğini söylemişti. Bu anlaşmalara bakacak olursak Nvidia ve Microsoft’un arası iyi gibi gözüküyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler