Cuma, Mart 29, 2024

Pişt Yakışıklı Nereye: 2024 Kia EV9 Test Sürüşü Yaparken Yakalandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Russelsheim am Main’deki Hyundai Teknik Merkezi çevresindeki yollarda gerçekleştirilen 2024 Kia EV9 testleri kamera objektiflerine yakalandı. Mevzubahis teknik merkez Kia ve Hyundai tarafından ortak olarak kullanılıyor ve Avrupa pazarına yönelik tüm yeni otomobiller burada kontrol ediliyor.

Objektiflere yakalanan otomobil, şaşırtıcı bir şekilde daha önce internete sızdırılan Kia EV9 prototipine oldukça benziyor. Belirgin farklılıklar tabi ki mevcut örnek vermem gerekirse standart aynaların yerinde kameralar yer alıyor fakat bu aşamada temel ekipman ile homolog edilmiş otomobilleri test etmek oldukça normal.

Otomobil siyah kamuflaj ile kapatılmasına rağmen prototip ile neredeyse birebir aynı tasarıma sahip olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Hem prototipin hem de test arcının gövde panelleri neredeyse aynı. Pencereler her ne kadar dar olmasa da büyük bir SUV otomobil için tavan oldukça alçak.

Ön lambaları çok net bir şekilde görebiliyoruz ve şekil olarak EV9 prototipi ile neredeyse aynılar. İç kısım, şaşırtıcı bir şekilde nihai bir ürün gibi görünen birkaç çekimde görünüyor ve tabi ki hatırlatma yapalım bu araç bir prototip ya da test aracı değil nihai üretim prototipi, büyük bir olasılık ile iç aksamın çoğu yerinde ve tüm şalt donanımın işlevsel olduğu bir geç aşama değerlendirme modeli.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler