Cuma, Nisan 19, 2024

Piyasadaki En Pahalı 5 Klavye Modeli ve Detayları!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncular olarak ekipman satın alırken, her zaman para ödemiyoruz değil mi? İstiyoruz ki sağlam, kullanışlı, performanslı ve fiyatının hakkını veren bir ürün olsun her zaman. Tabii ki durum böyleyken piyasanın en pahalı ürünlerini gözden geçirmemekte olmaz. Bu rehberimizde ise şuanda piyasanın en pahalı 5 Oyuncu Klavye‘sine göz atacağız.

Listelemelerimize biz devam ederken, siz de merak ettiğiniz ürünleri yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Yorumlardan da bütçenize göre ürün önerileri yapabiliriz. Şimdi ise dikkat edecek olursanız, listedeki fiyatların epey kabarık olduğunu fark etmişsinizdir. Şimdi ise oyuncuların olmazsa olmazı klavyelerin en pahalılarını incelemeye geldi. Evet, piyasadaki en pahalı 5 oyuncu klavyesi..

RAZER Blackwidow Chroma V2

Listemizin başına oyuncu ekipmanlarında son derece başarıya ulaşmış Razer ile başlamak istedik. Razer’ın 2010 yılında çıkardığı Blackwidow Chroma klavyesi son derece ilgi gördü. Ardından klavyede değişikliğe giden Razer yenilenen sürüm V2’yi satışa sundu.

Razer Blackwidow Chroma V2 min

Razer Blackwidow Chroma V2‘de 16.8 milyon renk seçeneğine sahip RGB aydınlatma kullanılmış. 50g basış kuvvetine sahip mekanik tuş anahtarlarının kullanıldığı klavye tuşları, 80 milyona kadar basış desteğide sunuyor.

Ayrıca bilek desteği, anti-ghosting, oyun modu seçeneği ve programlanabilir tuşlar gibi çoğu özellik klavyede mevcut. Razer Blackwidows Chroma V2’nin piyasa fiyatı ise 670-800 TL arasında değişmekte.

LOGITECH G910 Orion

Listemizin ikinci sırasına Logitech’in G910 Orion modelini ekledik. Logitech, oyun odaklı G910 Orion modelinde oyuncu klavyelerinin olmazsa olmazı RGB aydınlatma eklemeyi unutmamış. 16.8 milyon renk seçeneğine sahip aydınlatma tasarıma ayrı bir hava katmış.

logitech g910

9 adet programlanabilir G tuşunun bulunduğu G910 Orion, üzerinde multimedya tuşlarınıda barındırıyor. Avuç içi desteği, anti-ghosting, telefon bölmesi ve istatistikleri takip edebileceğiniz özel mobil uygulaması gibi birçok özelliğin bulunduğu G910 Orion’un piyasa fiyatı 600-750 TL arasında değişmekte.

ASUS Strix Tactic Pro Cherry MX Red

Asus, bu modelinde kahverengi ve red olmak üzere iki versiyon çıkarmayı tercih etmiş. Listemizdeki ürün Red modeli olup, fiyatı biraz daha tuzludur. Aydınlatma ve mekanik tuşların yer aldığı Asus Strix Tactic Pro, listemizin üçüncü klavyesi oldu. Rakiplerinden eksik kalmamak adına tam mekanik tuşların ve renkli aydınlatmaların bulunduğu Strix Tactic Pro, son derece şık bir tasarıma sahip.

asus strix tactic pro min

21 adet özelleştirilebilir makro tuşu ile Logitech ve Razer’ı gerisinde bırakan Strix Tactic Pro, 50 milyon basış ömrü ile rakiplerine kıyasla biraz geride kalıyor. Kendine has programı, oyun modu, makro kaydı ve multimedya tuşları gibi birçok özelliğin bulunduğu Strix Tactic Pro’nun piyasa değeri 500-700 TL arasında değişmekte.

A4TECH BLOODY B640

Son derece dayanlıklı ve uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları ile tanınan Bloody, kaliteyi ve özellikleri artırdığı B640 oyuncu klavyesi modeli ile listemizde yerini aldı. Son derece iyi tepkime süreleri ile tanınan Bloody ürünlerinin tuzlu modellerinden birisi ise B640.

bloody b640

Bloody B640 Optik-Switch teknolojisi ile diğer mekanik klavyelerden ayrılıyor. Aşınmasız, toza karşı korumalı ve ışık hızında çalışan düğmeler 100 milyon tıklama ömrü sunuyor. 6 adet led aydınlatma ve 3 kademeli parlaklık sunan B640, bilek desteği eklemeyide unutmamış. Yüksek özelliklere sahip Bloody B640’ın piyasa fiyatı ise 600-760 TL arasında değişmekte.

THERMALTAKE Tt eSPORTS Posedion Z

E-spor oyuncuları tarafından tercih edilen markalardan birisi olan ThermalTake, oyuncu ekipmanlarında bir hayli başarılı. ThermalTake, Posedion Z modelinde ışıklı yapıyı ön plana çıkartarak oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. 16.8 milyon renk seçeneği sunan Posedion Z, son derece şık bir görünüme sahip.

thermaltake

Son derece kaliteli mekanik tuşların bulunduğu Posedion Z, içerisindeki dahili CPU ile son derece yüksek bir oyun deneyimi sağlıyor. 5 adet programlanabilir makro tuşunun bulunduğu Posedion Z’nin piyasa fiyatı ise 550-650 TL arasında değişmekte.

Listemizde sizlere piyasadaki en pahalı klavyelerinden 5 tanesini inceledik. Her modelin kendine has farklı bir özelliği bulunduğunu fark etmişsinizdir. Benim bu listedeki favori klavye modelim THERMALTAKE Tt eSPORTS Poesdion Z oldu. Bu tercihimde sade tasarımı, yüksek performansı ve fiyatının yüksek etisi oldu. Sizde fikirlerinizi ve hangi klavyeyi tercih edeceğinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler