Cuma, Nisan 26, 2024

Piyasadaki Pahalı 3 Klavye Modeli ve Detayları #2!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sizce pahalı her zaman kaliteli anlamına gelir mi? Kimine göre bu sorunun cevabı belki de “evet” olacaktır. Fakat bir de piyasada kendini kanıtlamış, ürünleri ile memnuniyet sağlayan Razer, Logitech, SteelSeries, HyperX gibi marka marka yazabileceğimiz pek çok üretici var. Hali ile rekabet çok olunca ürünler de arttı. Sonrasında günümüzde oyuncu ekipmanları bir hayli yaygınlaştı.

Biz de sizlerden gelen talepleri de değerlendirerek, piyasanın en pahalı ürünlerini gözden geçirdik. Bu yazımızda seriyi yine devam ettiriyoruz. Karşınızda piyasadaki pahalı 3 Klavye modeli…

RAZER DeathStalker Chroma

Oyuncu ekipmanlarının en bilinen markalarından birisi olan Razer’ın DeathStalker Chroma modeli fiyatı ile listemize girmeyi başardı. Bu klavyenin özelliği biraz daha laptop klavyelerine benzemesi. Özellikle laptop kullanıcıları oyuncu ekipmanı alırken, bu klavyeye kolaylıkla alışabilecek ve şık bir görünüm elde edecekler.

logitech g pro

RGB led aydınlatması ile beraber oyuncu görünümünü tamamlayan DeathStalker Chroma, Anti-ghosting özelliği sayesinde aynı anda 10’dan fazla tuşa basmanıza olanak veriyor. Hemde aynı anda bastığınız 10 tuş sıfır gecikme ile komutlarınızı yerine getiriyor. Özel oyun modu ve bilek desteği gibi birçok özelliği bulunan DeathStalker Chroma’nın piyasa satış fiyatı 450-650 TL arasında değişmekte.

LOGITECH G PRO

Tıpkı Razer gibi oyuncu ekipmanlarında kendini kanıtlamış markalardan birisi ise Logitech. Logitech G PRO modeli ile büyüklükten kaçınarak kullanışlı ve ergonomik bir tasarıma gitmiş. Sağ kısımdaki Numpad’i ortadan kaldıran G Pro, farkını ortaya koyuyor. Ancak bu tasarım, Numpad’e alışanlar için epey sıkıntı olacaktır.

logitech in profesyoneller icin cikardigi klavye logitech g pro 1488895236

RGB led aydınlatması ile Razer’dan geri kalmayan G Pro, 70 milyonun üzerinde tıklama ömrü sayesinde uzun kullanım sunuyor. Mekanik klavyelerden daha iyi hissiyat sunduğunu iddia eden G Pro, 26 adet tuşa aynı anda basmaya elverişli. 300’den fazla dahili profil ve özelleştirilmiş oyun modu gibi birçok özellik sunan G Pro’nun satış fiyatı 600-730 TL arasında değişmekte.

HP Omen 1100

Bu alanda adını yeni yeni duyurmaya başlayan HP, yüksek fiyatlı bir klavye ile piyasaya ortadan dalıyor. Dayanıklı USB kablosu ile uzun süre kullanım garantisi veren Omen 1100, 50 milyonun üzerinde tıklama ömrü sunuyor. Her bir tuşa bastığınızda koyulaşan kırmızı ledi ile farklı bir görünüm sunan Omen 1100, 2 yönlü ayarlanabilir ayağı ile kişisel kullanıma özen gösteriyor.

hp omen 1100

Anti-ghosting özelliği ile tuşlara aynı anda basmanızı ve komutlarınızın harfiyen yerine gelmesini sağlayan Omen 1100, inanılmaz hassas Blue olarak adlandırdığı Mekanik tuşları oyun zevkinizi hat safhaya çıkaracak. HP’nin bu alanda yeni olması size bir eksi olarak gelmesin. Zira Omen 1100 gerçektende sağlam özellikler sunuyor. Piyasa fiyatı ise 450-530 TL arasında seyrediyor.

Listemizde sizlere piyasadaki en pahalı klavyelerinden 3 tanesini inceledik. Her modelin kendine has farklı bir özelliği bulunduğunu fark etmişsinizdir. Benim bu listedeki favori klavye modelim RAZER DeathStalker Chroma oldu. Bu tercihimde tasarımı, yüksek performansı ve ergonomik tasarımının büyük etkisi oldu. Sizde fikirlerinizi ve hangi klavyeyi tercih edeceğinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Sonuçta kimsenin 2 tane klavye alacak parası yok. numpad te gerekli oluyor çok fazla. Hp omen steelseries iş birliği ile üretiyor diye biliyorum kaliteli olabilir. ama favorim razer olurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler