Cuma, Nisan 19, 2024

Piyasadaki Pahalı 3 Kulaklık Modeli ve Detayları #2!

Paylaş

silkroad gaminggentr

En pahalı kulaklık olarak Google’da kim ne kadar arama yapar bilmiyorum. Fakat bu ürünler fiyatları ile piyasanın en başını çekiyor ne yazık ki. Sundukları performans ve artıları bir kenara dursun, bazen ister istemez “neden bu ürünler bu kadar pahalı?” sorusunu kendi kendimize sorabiliyoruz.

Durum bu şekildeyken, piyasanın en pahalı ürünlerini gözden geçirmemek olmaz diye düşündük. Bu yazımızda serimize devam ederken, şuanda çeşitli e-ticaret sitelerinde satılan pahalı kulaklık’lardan bahsetmeye devam ettik. Karşınızda piyasadaki pahalı 3 Kulaklık modeli..

ASUS Orion Pro

Bilgisayar donanımlarının vazgeçilmez markası olan ASUS’un oyuncu ekipmanlarıda bir hayli üst düzey. Asus’un geliştirdiği Orion Pro tüm oyunculara hitap ediyor. Oyuncuların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen Orion Pro 7.1 sanal çevresel ses modu ile etrafta olan biten herşeyden haberdar olmanızı sağlıyor. Yanında herhangi bir sürücü barındırmayan Orion Pro, ROG Spitfire USB ses işlemcisini içerisinde barındırıyor.

asus orion

FPS modu ile oyunlarda son derece verimli çalışan Orion Pro, beraberinde saklanabilen, dış sesleri en aza indiren mikrofonu ile beraber geliyor. Ergonomiyi elinden bırakmayan Orion Pro, deri kaplama kulak yastıkları ile uzun süreli kullanım sunarken; Kabloların rahatsızlık oluşturmaması için bir kablo toplayıcıyıda üzerinde taşıyor. Oyuncular için son derece donanımlı olan Orion Pro’nun piyasa satış fiyatı 400-550 TL arasında değişmekte.

CM MasterPulse Pro Bass-FX 7.1

Yine bilgisayar donanımlarından aşina olduğumuz bir diğer marka ise Cooler Master. Oyuncu ekipmanlarında kendini yeni yeni gösteren Cooler Master, Pro Bass-FX modeli ile adeta oyuncuları kalbinden vurmuş. RGB led aydınlatması ile oyuncu görünümünü kazanan Pro Bass-FX, şık tasarımı ile oyuncuları kendine çekiyor. Beraberinde getirdiği yan paneller ile müzik zevkinizi en üst seviyeye çıkarmanızada olanak veriyor.

bass

7.1 destekli ses kartı ile en yüksek kalitede ses sunan Pro Bass-FX, 3+1 equalizer profilleri ile oyun ve müzik keyfinizi maksimum seviyeye çıkarıyor. Sökülebilen yan panelleri sayesinde düşük frekansların kalitesinin farkına varabilecek; Takılı vaziyetteykende normal bass düzeyinin kalitesini elde edeceksiniz. Kulak kısmında bulunan ekstra pedler sayesinde daha rahat bir kullanım sağlarken dışarıdan gelen sesleride en aza indiriyor. Yüksek özelliklere sahip MasterPulse Pro Bass-FX’in piyasa fiyatı ise 400-500 TL civarında.

Ekibimiz Kulaklığı İnceliyor : 

CORSAIR Void

Listemizin üçüncü sırasına ise bu yazının konseptine uygun olarak yine donanım firmalarından birinin ürününü ekledik. Kasa ve güç kaynağı modellerinden tanıdığımız Corsair, Void modeli ile oyuncular için uygun bir kulaklık çıkarmış. Tasarımdan başlamak gerekirse Void’in tasarımı son derece keskin, şık ve farklı duruyor.

corsair void

Void’in en büyük özelliği PC, Xbox, mobil vs. gibi tüm cihazlara uygun olması. USB Dolby adaptörü ile 7.1 ses keyfi yaşatan Void, mikrofonu ile her an oyuna bağlı kalmanızı sağlıyor. Daha pek çok özellik ile birlikte satılan Corsair Void’in piyasa satış fiyatı 400-450 TL civarında.

Listemizde piyasadaki en pahalı oyuncu kulaklıklarından 3 tanesini inceledik. Her modelin kendine has farklı bir özelliği bulunduğunu fark etmişsinizdir. Benim bu listedeki favori kulaklık modelim CM MasterPulse Bass-FX 7.1 oldu. Sizde fikirlerinizi ve hangi kulaklığı tercih edeceğinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler