Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation Plus Zamları Geri Çekildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Plus üyeliği için geçtiğimiz ayın başında, tüm paketlerde geçerli olacak şekilde zam gelmişti. Yeni zamlı fiyatlar 1 Mart tarihinde duyurulmuştu.

Alınan karar büyük oranda tepki çekti. Oyunculardan konu hakkında ardı ardına mesajlar ve paylaşımlar gelince, bugün yeni bir kararın alındığı ortaya çıktı.

PlayStation Plus fiyatları yeniden düştü

PlayStation Türkiye tarafından kullanıcılara bu konuda e-posta gönderilediği belirtildi. Açıklamada zamların geri çekildiği söyleniyor. 1 Mart tarihinde yapılan zamlar sonrasında yeni fiyatlar şöyle güncellenmişti:

  • 1 aylık üyelik 39,99 TL
  • 3 aylık üyelik 99,99 TL
  • 1 yıllık üyelik 239,99 TL.

PlayStation Plus

Zamların geri çekilmesiyle beraber 1 ay için 16 TL, 3 ay için 25 TL ve 1 yıl için de 60 TL gibi bir indirim yapılarak fiyatlar eski haline getirildi. Bu durumda güncel PlayStation Plus fiyatları ise şöyle oldu:

  • 1 aylık 23,99 TL
  • 3 aylık 74,99 TL
  • 1 yıllık 179,99 TL.

Sadece fiyatlarda indirim yapılması gündeme gelmedi. Bunun dışında bir de yeni bir zam politikasının uygulanacağı açıklandı. Bundan sonra fiyatlara herhangi bir zam geleceği zaman, kullanıcılara 60 gün önceden bunun bilgisinin verilmesi gerekecek. Yani artık sürpriz zamlardan kurtulmuş olacağız. Hem zam miktarlarının ne kadar olacağı hem de hangi paketleri etkileyeceği gibi bilgileri doğrudan resmi adresler tarafından öğrenmiş olacağız. Şimdilik ilerleyen dönemde herhangi bir zam durumunun olmadığını görüyoruz. Bu konuda firma tarafından yeni bir açıklama gelecek olursa, sitemizde konuya ilişkin bilgileri ve açıklamaları paylaşacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler