Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Playstation Portal’ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, Playstation Portal‘ın çıkış fiyatını açıkladı. Sony, Mayıs ayında bir el konsolu olan Project Q’yu duyurmuştu. Bu el konsolu duyurulduğu zaman oyunculardan büyük bir tepki toplamıştı. Tepki toplamasındaki asıl sebep ise oyuncular Sony tarafından eski el konsolları olan PSP veya PS Vita gibi bir konsol beklerken Sony, bu konsolu tanıtmıştı. bu tanıtımda da konsolun sadece PS5 ile bağlantılı şekilde oynanabildiğini açıklamıştı.

playstation portal 2

Yani eğer bir PS5‘iniz varsa bu konsola PS5‘inizideki görüntüyü yansıtabiliyorsunuz. Sony, konsolla ilgili bu bilgileri vermişti. Geçtiğimiz günlerde ise Sony, Gamescom’da bu konsol hakkında daha fazla bilgi verdi.

Plasystation Portal Kaç Para Olacak ve Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Sony, geçtiğimiz günlerde Gamescom’da, önceden Project Q ismi ile tanıttığı konsol hakkında daha fazla bilgi verdi. Sony, konsolun isminin Playstation Portal olacağını açıkladı. Bunun dışında konsol hakkında önemli bilgiler verdi. Konsolda Dualsense’de bulunan dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler gibi özellikler bulunacak. Konsolda 8 inç bir ekran 1080P 60 FPS hedefleyen bir ekran yer alacak. Konsol Dualsense’in şarj süresini hedefleyecek.

playstation portal 3

Bu konsolda internet üzerinden PS5 cihazınıza bağlanacaksınız ve bu şekilde PS5 ile Playstation Portal cihazına geçiş yapabileceksiniz. Ancak konsolla dışarda oyun oynayamayacaksınız. Konsol aslında Nintendo’nun da önceden denediği Wİİ U sistemine benziyor. Ancak bu konsoldaki fark sadece internet üzerinden oyunları oynayabileceksiniz. Sony, konsolu 199$ olarak açıkladı. Çıkış tarihini ise bu yılın sonlarına doğru çıkacak diye açıklama yaptı.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler