Çarşamba, Nisan 24, 2024

Playstore, Popüler PC Oyunlarında %90’a Varan İndirimler Sunuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Playstore‘dan oyunculara müjde. Piyasadaki en popüler oyunlar Playstore’da indirime girdi.

Türk Telekom tarafından alınan bir kara ile Playstore’da indirim kampanyası başlatıldı. PC platformundaki oyunculara müthiş fırsatlar sunan Playstore, birbirinden güzel oyunları %90‘a varan indirimlerle satışa sundu.

31 Temmuz tarihine kadar sürecek olan kampanya dahilinde 100’den fazla popüler oyun indirim ile satışa sunuldu. İndirime giren oyunlar öyle köşe bucakta kalan oynanılmayan oyunlar değil. Piyasadaki en yeni ve en popüler oyunlar.

playstore 1

Mesela piyasaya yeni sunulan FarCry 5, %25 indirim ile satışta. Bunun yanında BattleField V, The Crew 2, Rainbow Six: Siege, For Honor, The Division, Ghost Recon: Wildlands gibi birçok oyun indirim ile satışta.

Playstore satın alımlar içinde birçok kolaylık sağlıyor. Mesela Türk Telekom kullanıcıları ev interneti kullanıyorlarsa faturaya ek olarak oyunları satın alabiliyorlar. Aynı zamanda 12 ay taksit imkanıda sunuluyor.

Bunların dışında kredi ve banka kartı satışlarınada açık olan Playstore, mobil ödemede kabul ediyor. Yani acaba nasıl satın alacağım gibi bir kaygınız olmayacak. Keza her türlü satış imkanı mevcut.

Playstore’daki indirimler 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. İndirime giren tüm oyunları buradan görüntüleyebilirsiniz. Kaçırmayın!

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler