Cuma, Nisan 26, 2024

Poco F4 GT için Önemli Bir Sızıntı Daha

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ne kadar daha çok uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle anılıyor olsa da Poco’nun da amiral gemisi serisi akıllı telefonları var. Çok yakında resmi olarak tanıtılmasını beklediğimiz Poco F4 GT modeli de markanın nadir amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasında olacak.

Söz konusu akıllı telefon modeli için son sızıntılar beklentileri doğruladı desek yeridir. Öyle ki söz konusu akıllı telefonda bir amiral gemisinde olmasını istediğimiz her özellik var gibi gözüküyor.

Son Sızıntılara Göre Poco F4 GT Özellikleri Nasıl Olacak?

Tanıtıma az bir süre kalmışken yapılan bu sızıntıya göre telefonda 6.67 inçlik ekran kullanıldığını göreceğiz. Geniş ekranda tercih yine OLED panellerde yana olacak ve 120 Hz yenileme hızı, HDR10+ desteği, ekstra güç tasarrufu sağlayan yapı gibi çok önemli ekran artıları bulunacak.

Kaçırmayın: Android 13 Alacak Xiaomi Telefonlar

Tabii ki seriye amiral gemisi dememizin ana nedeni ekran değil de kullanılan işlemci. Modelde kullanılan işlemci son seri olan Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi olacak.

Android cephesinde şu an için daha güçlü işlemci yok. Aynı seviyelerde olabilecek işlemciler var ama daha güçlüsünü henüz göremedik desek yeridir.

Poco F4 GT

İşlemcinin yanında 12 GB LPDDR5 RAM seçeneği göreceğiz. Bir model daha geleceği ve bu diğer modelde de 8 GB RAM olacağı da iddia ediliyor ama böyle bir model gelirse, geri planda kalan model olur.

Son olarak kameralardan da söz edelim. Poco F4 GT kamera kısmında, Sony IMX686 sensörlerden beslenecek. Telefonun 64 MP değerinde ana kamerasının 4K 60 Fps çekim yapmasını bekliyoruz.

Poco F4 GT

Ana kameraya eşlik edecek diğer kameralarımıza gelince, 8 MP ultra geniş açılı kameramız ve 2 MP değerinde de makro çekim kameramız bulunacak.

Tüm bunları üst üste koyduğumuz zaman Poco F4 GT, kesinlikle bir amiral gemisi olacak. 500-550 dolar arasında bir fiyatı olacağı da söylenen telefonun, ay içerisinde tanıtımının yapılmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler