Salı, Nisan 30, 2024

POCO Telefonlara Güncelleme Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin ekosisteminden ayrılmayan ve bağımsız bir marka olarak yolu devam ediyor olsa da Xiaomi’nin yazılımlarını kullanmaya devam eden POCO, önemli bir duyuru yaptı. Marka en çok satan modellerinin de arasında bulunduğu bir dizi telefon için güncelleme açıklaması yaptı. Bu açıklamaya bakacak olursak, çok yakında popüler akıllı telefonlar için HyperOS güncellemesi küresel anlamda dağıtımını tamamlayacak.

HyperOS Güncellemesi Alacak POCO Modelleri

Paylaşılan görselden yola çıkacak olursak, Nisan ve Haziran ayı arasında yani yılın ikinci çeyreği içerisinde 5 akıllı telefon için güncellemeler tamamlanacak.

Bir anlam çıkarmak doğru olur mu bilemiyorum ama paylaşılan görselde bazı modellerin güncellemeye daha yakın olduğu resmedilmiş. Bu modellerin başında F4 geliyor. Bir liste olarak paylaşmak istersek güncelleme alacak akıllı telefonları hemen aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

Yılın İkinci Çeyreğinde Güncelleme Alacak Telefonlar

  • POCO F4
  • POCO M4 Pro
  • POCO C65
  • POCO M6
  • POCO X6 Neo

POCO Modelleri

Bu listenin dışında bazı modellerin çoktan güncelleme almaya başladığını da hatırlatalım. Dağıtım biraz daha uzun sürdüğü için güncellemeler anında cihazınıza ulaşmayabilir. Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarda ne yazık ki herkes hemen güncelleme alamıyor. Biraz zaman gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler