Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Prince Of Persia: The Lost Crown Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, ünlü serilerinden olan Prince Of Persia için çıkacak yeni oyunu duyurdu. Ubisoft, son oyunu 2010 yılında çıkan Prince Of Persia için yeni çıkacak oyunu duyurdu. Prince Of Persia serisi için son oyun 2010 yılında çıkmıştı. Bu oyun da Prince Of Persia: The Forgotten Sands olmuştu. Bu oyun çıktığı yılda karışık eleştiriler almıştı. Metacritic’te ise oyunun puanı 75 olarak duruyor.

pop 3

Seri için 2020’de duyurulan Prince Of Persia: Sands Of Time Remake’in ise geçen yıl ertelendiğini duymuştuk. Bu ertelemede ise şirketin açıkladığına göre oyun süresiz olarak durdurulmuştu. Geçen ayın başlarında ise oyun ile alakalı bir haber daha gelmişti. Ubisoft’ta çalışan üst düzey bir çalışan oyunun dahaca geliştirilme sürecinde olduğunu belirtmişti. Oyun hakkında verdiği bir diğer bilgi ise oyunun bu sene çıkmayacağı olmuştu. Şimdi ise Ubisoft, seri için yeni bir oyun duyurdu.

Ubiosft, Prince Of Persia: The Lost Crown’ı Duyurdu

Seri için yeni çıkacak oyunu Ubisoft, Summer Game Fest’te bir duyuru fragmanı ile gösterdi. Bu fragmanda oyunla alakalı bazı bilgileri gördük. Bu fragmandan gördüğümüz kadarıyla oyun 2D bir platform oyunu olacak. Oyun Metroidvania türünden de esintiler verecek. Oyunu geliştirecek stüdyo ise Ubisoft Montpellier olacak. Oyundaki baş karakterimizin ismi ise Sargon olacak.

pop 1

Hikayede karakterimizin amacı ise Prens Ghassan’ı kurtarmak olacak. Hikayenin geçeceği yer ise Kaf Dağı olacak. Oyuncular her ne kadar yeni çıkacak bu oyunun fragmanını beğense de çokça eleştirdikleri bir şey de oldu. Bu eleştiri de Sargon’un eski oyunlardan Prens’e benzememesi oldu. Ubisoft, oyunun çıkış tarihini de fragmanla birlikte duyurdu. Oyunun çıkış tarihi 18 Ocak 2024 olacak.

Prince Of Persia: The Lost Crown, PC, PS 5, PS 4, Xbox Series S/X, Xbox One ve Amazon Luna için 18 Ocak 2024’de çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler