Perşembe, Nisan 25, 2024

PUBG Gelecek Hafta Sonu XBOX’da Ücretsiz Oluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2017 yılının en iyi çıkış yapan ve listeleri kasıp kavuran oyunu PUBG, gelecek hafta sonu XBOX kullanıcıları için ücretsiz oluyor. 

Steam üzerinde oyunculara sunulduğu günden itibaren listelerin en üst sıralarında yer alan çok oyunculu hayatta kalma oyunu PlayerUnknown’s Battleground, PC platformundan sonra oyun konsolları arasında ilk kez XBOX için ortaya çıkmıştı. Hali hazırda satışta bulunan oyun gelecek hafta için oldukça iyi bir kampanyanın parçası oldu.

Microsoft’un belirttiğine göre PUBG oyunu, 19 Nisan ile 22 Nisan arasında tüm XBOX Live Gold üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Bu deneme süresi içerisinde oyundaki tüm özellikler kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak deneyimlenebilecek. Eğer oyundan memnun kalırsanız ve oyunu satın almak isterseniz de tüm ilerlemeniz satın aldığınız hesap ile birleştirilebilecek.

Tabii ki oyun tüm kullanıcılar için ücretsiz olmayacak. Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunu ücretsiz olarak deneyimleyebilmek için Microsoft’un XBOX kullanıcıları için sunduğu ücretli üyelik programı olan XBOX Live Gold hesabına sahip olunması gerekiyor. Bu alan üzerinden oyuna tüm üyeler ulaşabilecek.

XBOX Live Gold üyeliğinin fiyatı ise aylık 30, yıllık 179 TL. Tabii ki bu üyelik ile birlikte bu gibi diğer kampanya ve aylık oyunlardan yararlanma imkanı da bulunuyor. PUBG’nin XBOX mağazında bulunan dijital sürümü ise 119 Türk lirasına satılmakta. 

Eğer sizler de XBOX ile birlikte bir Live Gold üyeliğine sahipseniz bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler