Salı, Nisan 23, 2024

Pürüssüz mikrofonu ile SteelSeries Arctis 5 inclemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu hafta inceleme masamızın konuğu pürüzsüz mikrofonu ile SteelSeries Arctis 5. Yayıncılar ve oyuncular için en önemli şeylerden birisi mikrofon, SteelSeries Arctis 5 size gerçekten pürüzsüz bir mikrofon sunuyor. Özellikle kalabalık ve gürültülü bir yerdeyseniz. SteelSeries için bu dert değil, hadi yakından bakalım. 

KUTU TASARIMI VE KUTU İÇERİĞİ

Tasarım olarak materyal tasarım ağırlık kutuya farklı bir hava katmış. Kutu içeriğinden çıkan parçalara değinecek olursak: Bir adet USB ses kartı, Micro USB ile giriş aparatı, garanti belgeleri ve diğer kağıtlar çıkıyor.

Steelseries Arctis 5 inceleme 002

Steelseries Arctis 5 inceleme 003

TÜM PLATFORMLAR İLE UYUMLU

SteelSeries Arcits 5 VR gözlükten konsola, PC’den cep telefonuna kadar tüm platformlar ile uyumlu. Bu sayede oyun oynarken, müzik dinlerken cihazınıza da “ben bunu takarsam uyumlu mu?” sorununuz olmadan rahat rahat tak çalıştır kullan.

RGB AYDINLATMA VE HAFİF KAFA BANDI

SteelSeries Arctis 5 kulaklıkların üzerinde bulunan L.E.D aydınlatma ile birlikte hem sağ ve sol ayrı ayrı renk değiştirilebilirken, isterseniz iki ayrı rengi de uyarlayabiliyorsunuz. SteelSeries Arctis 5 hafif kafa bandı sayesinde uzun oyun saatlerinin ardından kulaklarınızda ki ağrıyı en aza indiriyor. Neredeyse yok gibi bir hafifliğe sahip. Kulaklık sürücüleri rahat konumlandırılarak kafanıza takmadığınız durumlarda sizi boğmuyor.

Steelseries Arctis 5 inceleme 0013

Steelseries Arctis 5 inceleme 0012

Steelseries Arctis 5 inceleme 0011

Steelseries Arctis 5 inceleme

DTS SES DENEYİMİ VE USB SES KARTI

SteelSeries Arctis 5 7.1 ses deneyiminin yanı sıra, daha yüksek kalite de ses deneyimi sunabilmek için DTS (Dolby Theatre Systems) sunuyor. Bu sayede Dolby Digital‘e göre % 25 daha iyi ses sunuyor. Bu sayede oyunlarda aynı zamanda film ve müzik zevkinize zevk katıyor.

SteelSeries 5 USB ses kartı sayesinde çok orjinal bir özellik sunuyor Chatmix. SteelSeries Arctis 5 Chatmix sayesinde size büyük bir avantaj sağlıyor. Chatmix 2 konumu sayesinde Oyun oynarken kullandığınız Chat programı ve oyun arasındaki ses düzeyini çok rahat bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Chat tarafına alındığında sadece konuşma programının sesi daha net ve yüksek gelirken game tarafına alındığında chat programlarının sesi kısılır oyuna konsantre olursunuz. 

Steelseries Arctis 5 inceleme 0021

Steelseries Arctis 5 inceleme 0019

PÜRÜZSÜZ MİKROFON

Geldik mikrofona. Cihaz gerçek anlamda deneyimlediğim mikrofonlar arasın da en iddialı ve kalitelilerden bir tanesi diyebilirim. Özellikle yakın mesafede kullanılmalarda için son derece net ve temiz bir ses alabiliyorsunuz. 

Steelseries Arctis 5 inceleme 005

Steelseries Arctis 5 inceleme 006

Steelseries Arctis 5 inceleme 0014

Steelseries Arctis 5 inceleme 0015

GENEL İZLENİM

Muadillerinden ufak bir fiyat fazlası var ama beraberinde gelen yazılım, kutu içeriği, yenilikçi özellikler ve mikrofonu sonuna kadar bu fiyatı hak eden nadir kulaklıklardan. İyi bir kulaklık aldığınız zaman size sadece oyunlarda değil müzik dinlerken de iyi bir deneyim sunacağı için bütçeniz varsa hiç korkmadan alabilirsiniz.

Rahatlığa gelecek olursak, kulak pedleri daha iyi yapılabilirdi kulaklık pedleri yalıtımı biraz etkilemiş ama müzik çalarken dışarıya ses vermiyor dışarıdan ses almıyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Merhabalar ben kulaklık alıcamda Steelseries Arctis 5 imi yoksa Razer Kraken Pro v2 yimi önerirsiniz bütçem ikisinede yetebilecek durumdadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler