Cuma, Nisan 19, 2024

Quake 2 RTX Sürümü Yayında

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia tarafından sunulan yeni nesil ekran kartları, beraberinde çok önemli teknolojilerle beraber geldi. En çok konuşulan sistem ise Ray Tracing teknolojisi olmuştu. Işın izleme teknolojisi olarak gösterilen yeni sistem, şu sıralar Quake 2 oyunuyla gündemde.

Bir dönemin efsane oyunları arasında yer alan Quake 2 için yapılan güncellemeyle beraber oyunun Quake 2 RTX sürümü yayınlandı. Nvidia’nın yeni teknolojisinin ne kadar etkili olduğunu gösteren oyun kısmen ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

Quake 2 RTX Neler Getiriyor?

İlk olarak 1997 yılında yayınlandığını bildiğimiz Quake 2’nin yenilenmiş versiyonu olan RTX versiyonunda, yansımaların ve gölgelerin çok daha başarılı hale geldiğini görüyoruz. Haliyle grafik yapısı da çok daha başarılı bir hal alıyor.

Quake 2 RTX

Eğer oyuna sahip değilseniz, sadece ilk üç bölümü oynamanıza izin veriliyor. Fakat oyunu daha önce satın aldıysanız bu sürüme doğrudan yükseltme yapılabiliyor. Yani tüm bölümleri ve çoklu oyuncu modlarını oynayabiliyorsunuz.

Tüm bunların dışında bir detay daha paylaşmak lazım. Yenilenmiş grafik yapısı ve ışın izleme teknolojisiyle beraber yapımı oynamak için Nvidia GeForce RTX 2060 GPU serisine sahip olan bir sisteminiz olması gerekli.  

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler