Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 12T Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi’nin en popüler serileri arasında gösterilen Note T serisi için beklenen yeni seri ortaya çıktı. Note 11T Pro’nun halefi konumunda olan Redmi Note 12T Pro, resmi kanallarda boy gösterdi. Telefonun tasarımı bir yana belli başlı özellikler için de soru işaretlerinin ortadan kaldırıldığını söylemek lazım.

Hiç uzatmadan telefon için paylaşılan detaylardan ve teknik özelliklerden söz edelim.

Redmi Note 12T Pro Tasarımı ve Teknik Özellikleri

Baktığımız zaman telefonun tasarım anlamında çok farklı bir yapı sunmayacağını görüyoruz. Yine arka kısımda üst üste sıralanmış olan geniş arka kameralar dikkat çekerken, hemen yan kısımda ise ek sensörün göze çarptığını görüyoruz.

Bunun dışında genel hatlarıyla düz bir tasarımın kullanıldığı kasa yapısının tanıdık bir tasarım dilini yansıtmış olduğunu da ekleyelim.

Redmi Note 12T Pro

Gelelim telefonda yer alan teknik özellikler kısmına. Redmi Note 12T Pro modelinde Snapdragon yerine MediaTek serisi işlemciler kullanılıyor. MediaTek Dimensity 8200 serisi işlemcilere yer verecek olan akıllı telefon, beraberinde 12 GB RAM bellek ve 512 GB depolama alanı sunuyor.

Telefonun 20.5:9 en boy oranına sahip, 144 Hz yenileme hızı sunan LCD bir ekranla beraber geleceğini de belirtelim. Telefonun ekran boyutu ise 6,51 inç olarak belirlenmiş durumda. Panel kısmında tercihin IPS LCD panelden yana olduğunu da eklemiş olalım.

Redmi Note 12T Pro

Yeni akıllı telefon için son olarak kamera özelliklerinden de bir söz edelim. Söz konusu modelde 64 MP değerinde ana arka kamera yer alıyor. Bunun yanında 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP makro çekim kamerasının yer aldığını da belirtmiş olalım.

Redmi Note 12T Pro

Tüm bu özelliklerle beraber satışa çıkacak olan Redmi Note 12T Pro için henüz resmi fiyat bilgisi paylaşılmış değil. Telefon ilk olarak Çin genelinde satışa sunulacak. Yakın zamanda fiyat için de açıklamalar gelecektir.

Redmi Note 12T Pro

Redmi Note 12T Pro Teknik Özellikler Özet 

  • Ekran: 6,51 inç IPS LCD FHD+ ekran, 144 Hz yenileme hızı
  • İşlemci: MediaTek 8200 Ultra işlemci
  • RAM: 12 GB LPDDR5
  • Depolama Alanı: 512 GB
  • Kameralar: 64 MP + 8 MP + 2 MP makro çekim kamerası
  • İşletim Sistemi: Android 13 tabanında MIUI 14
  • Batarya: 5080 mAh değerinde ve 67W hızlı şarj destekli
  • Fiyat: Henüz belli değil.
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler