Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Redmi Pad için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Xiaomi, önümüzdeki ay 4 Ekim’de 200MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip 12T isimli akıllı telefon ailesini tanıtıyor olacak ve şirket bugün yaptığı bir paylaşımda aynı lansman etkinliğinde Redmi Pad isimli tabletini tanıtacağını da duyurdu.

Xiaomi 12T serisi Almanya’nın Münih kentinde tanıtılacak fakat Redmi Pad Hindistan’da düzenlenecek olan bir başka lansman etkinliğinde yerel saat ile öğlen vakitlerinde tanıtılıyor olacak.

Redmi India Twitter hesabı tarafından yapılan paylaşımda mevzubahis tabletin; eğlence, oyun, öğrenim ve internette gezinme için doğru seçim olacağı iddia ediliyor. Tweet’teki görselde tabletin yeşil renk seçeneğini görüyoruz ve arka tarafta 8MP çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor fakat Xiaomi’nin resmi web sitesindeki görsellerde gri renkli bir renk seçeneği de yer alıyor.

xiaomi redmi pad gri
Redmi Pad için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Xiaomi tarafından henüz Redmi Pad’in herhangi bir teknik özelliği açıklanmadı fakat önceki sızıntılara göre tablet Helio G99 yonga setinden gücünü alırken yazılım tarafında MIUI kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştıracak. Bellek tarafında 4GB’a RAM ve 128GB’a kadar dahili depolama alanı ile birlikte gelecek.

Tablet 90Hz yenileme hızına ve 2000×1200 piksel çözünürlüğüne sahip 10.61 inçlik LCD ekran ile birlikte gelirken 18W şarj hızına sahip 8000 mAh kapasiteli bataryadan güç alacak. Xiaomi Redmi Pad’in ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler