Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Remnant 2 İlk Hafta Satış Rakamları Şaşırttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gunfire Games’in geliştirdiği Remnant 2, ilk hafta satış rakamlarıyla şaşırttı.

Serinin ilk oyunu olan Remnant: From The Ashes 16 Ağustos 2019’da piyasaya çıkmıştı. Oyuncular, oyun çıktığı zamanlarda oyunu ortalama bir oyun olarak gördüler. Oyunun Metacritic skoru ise 78 olarak gözüküyor. Serinin ikinci ve devam oyunu olan Remnant 2 ise geçtiğimiz hafta çıkışını yaptı.

remnant 2

Oyunun çıkış yapmasıyla beraber oyuncular oyunu çok beğendi. Öyle ki Metacritic skoru 80 olarak gözüküyor. Oyun ilk oyundan daha fazla sevildi. Her ne kadar oyun çok yankı getirmese de satış rakamları çıkışından bir hafta geçmesine rağmen oldukça iyi gözüküyor.

Remnant 2 Kaç Milyon Adet Sattı ?

Serinin ilk oyunu olan Remnant:From The Ashes, 2020 yılının Kasım ayında yapılan açıklamaya göre 2.5 Milyon satmıştı. Bu rakamlara bakacak olursak serinin devam oyunu olan Remnant 2 gerçekten fazlasıyla iyi ilerliyor. Remnant 2 çıkışından bir hafta sonra 1 Milyon satmayı başardı.

remnant 3

Bu rakamlara bakacak olursak serinin 1.5 yılda ettiği satış rakamını çok daha kısa sürede elde edecek gibi duruyor. Remnant 2 çıkmadan önce de büyük bir başarıya ulaşarak Steam’de en çok satanlar listesinde zirveye yerleşmişti. Bu duruma bakacak olursak oyunun satışlarının bu kadar hızlı patlaması şaşırtıcı olmuyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler