Cumartesi, Nisan 27, 2024

Resident Evil Village, PlayStaion 5 için duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere dün akşam PlayStation 5 oyun konsolunun lansmanı gerçekleştirildi. Bu etkinlik ile birlikte PlayStation 5‘in tasarımı oyuncular ile paylaşıldı. Bunun dışında birçok PlayStation 5 oyunu da oyunculara duyuruldu. Bu oyunlar arasında en çok ilgi çekenlerden birisi Resident Evil Village olabilir. İsterseniz detaylara geçelim.

Resident Evil Village ne zaman çıkacak ?

Paylaşılan bilgilere göre bu oyun 2021 yılında çıkış gerçekleştirecek. İlk olarak PlaySation 5 için çıkış yapacak olan bu oyun Resident Evil 7 Biohazard oyununun devamı niteliğinde olacak.

Resident Evil Village.

Resident Evil Village 1

Haberlerimizi takip eden takipçilerimizin bileceği üzere geçtiğimiz günlerde oyunun kapak resmi ve isminin belli olduğunu sizlere aktarmıştık. O haberimizde de bahsettiğimiz üzere bu oyun serinin en karanlık ve korkunç oyunlarından birisi olacak.

Oyun içerisinde Ethan Winters isimli karakterimiz ile Resident Evil 7 Biohazard oyununda yaşadığımız olaylardan iki yıl sonrasına gidiyoruz. Kayıp eşimiz Mia‘yı aramak için gideceğimiz gizemli köyde Chris Redfield ile birlikte maceraya atılacaz.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Aşağıdan fragmanı izleyebilir ve görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler