Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Free, Windows 10’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ALumia tarafından paylaşılan bir rapora göre Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kendisine ait bir dizi özel uygulamasını Windows 10 işletim sistemine getirmeye hazırlanıyor. Bu uygulamalardan bir tanesi ise, Android’deki Google Discover uygulamasına benzer bir haber akışı uygulaması olan Samsung Free’dir (önceden ismi Samsung Daily idi).

Android platformundaki uygulama aşağıdaki özellikleri sunuyor:

  • İzle: Samsung TV Plus’tan çok çeşitli TV kanallarına erişmek için bu sekmeyi kullanın. Bir kategoriye (Filmler, Yaşam Tarzı, Haberler vb.) Dokunun ve ardından şu anda yayında olan programlara göz atın. Canlı TV programını izlemek için şovun adına dokunmanız yeterli. Daha sonra hangi programların yayınlanacağını görmek için sola kaydırabilirsiniz. Ancak, yalnızca şu anda canlı olan programları izleyebilir veya seçebilirsiniz;
  • Okuyun: Birden fazla haber kaynağından en son manşetlere erişim sağlayın, böylece dünyada neler olup bittiğini her zaman bilirsiniz. Mevcut öğelere göz atmak için aşağı kaydırabilirsiniz. En alta ulaştığınızda, daha fazla makale yüklemek için Diğer Makaleler’e dokunun. Varsayılan olarak, genel haber makalelerini göreceksiniz, ancak hangi kategorilerin görüntüleneceğini özelleştirebilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için, “Oku sekmesindeki kategorileri özelleştirme” bölümüne bakın;
  • Oyna: Bulmaca veya Mahjong gibi ücretsiz oyunlara göz atın. Oynamak için bir oyuna dokunun; Anında Oynatmalarda (Beta) açılacaktır. Bu özellik, hiçbir şey indirmeden hemen orada oynamanıza izin verir. Oynadığınız oyunlar, oyunlara daha sonra erişebileceğiniz ve kaldığınız yerden oynayabileceğiniz Game Launcher’a kaydedilir.

Şu anda, uygulamaların ne zaman Windows 10’a geleceği ve Samsung dizüstü bilgisayarlara özel olup olmayacağı henüz belli değil. Lakin şirketin Microsoft ile kurduğu ortaklığı göz önüne alındığında genel olarak Microsoft Store’a eklenmesi yüksek orana sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler