Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy A51 Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Galaxy A serisine yeni bir modelini daha eklemeye hazırlanıyor. Öyle ki Samsung, Galaxy A51 için çalışmalarını başlattı. 2020 Yılında satışa çıkması beklenen modelin Geekbench skoru da ortaya çıktı. 

pchocasi.a51

SM-A515F model numarası ile Geekbench‘de gözüken Galaxy A51, tekli çekirdek performansı ile 323, çoklu çekirdek performansıyla da 1185 puana sahip oldu. Gücünü Samsung’un cep telefonu pazarında hali hazırda satışta olan Galaxy A50’bulunan Exynos 9611‘den alıyor. Düşük güç tüketimi ile orta segmentte iyi bir performans sergileyebilen Exynos 9611, Galaxy A51 ile yeniden karşımıza çıkacak.

Android 10 ve One UI 2.0

4 GB Ram ve 64-128 GB Dahili hafıza seçenekleri ile satışa sunulması beklenen cihazın One UI 2.0 ile kutudan çıkacağı düşünülüyor. One UI 2.0 ve Android 10 ikilisi ile kullanıcıların karşısına çıkacak Galaxy A51’in iddialara göre dörtlü bir kamera dizilimi ile tanıtılması bekleniyor.

Önümüzdeki yılın ilk ayların da satışa çıkması beklenen cihazın şu anlık ortaya çıkan özellikleri sınırlı. Cihazla alakalı yeni bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bizleri pchocasi.com.tr ‘den ve sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler