Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy M30 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde M ailesinin iki üyesi olan M10 ve M20 modellerini piyasaya sürmüştü. Ailenin bir diğer ferdi olacak M30 modeli hakkında yeni detaylar ise bugün ortaya çıktı. Ortaya çıkan sızıntı ile beraber akıllı telefonunun Exynos 7904 yonga setine ve 4GB RAM kapasitesi ile beraber gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy M30 Teknik Özellikleri

2220×1080 piksel çözünürlük sunması beklenen akıllı telefon 6.38 inç büyüklüğünde İnfinity V ekrana sahip olacağı konuşuluyor.

Gücünü ise Samsung’un kendi yonga seti olan Exynos 7904 yonga setinden alacak alacak telefon 4GB RAM kapasitesine ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak.

Samsung’un bu yeni modelinin 13MP çözünürlüğünde birincil kameraya, 5MP çözünürlüğünde ikincil kameraya ve 5MP çözünürlüğe sahip üçlü kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor.

Başlıksız 1 6

Ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde selfie kamerasına sahip olacak Galaxy M30 modelinin batarya kısmına bakıldığında ise 5000mAh gibi yüksek kapasiteli bir batarya ile geleceği görülüyor. 

Mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak akıllı telefonun çıkış tarihi hakkında ise net bir bilgi yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler