Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy Note 10 Serisi için Kötü Haber

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonlar ailesinde yer alan Note modelleri içerisinde bazı serilerin farklı bir yeri var. Samsung Galaxy Note 10 serisi de bu özel yere sahip olan telefonlar arasında yer alıyor. Satış rakamları bir hayli yüksek olan sevilen seri, şu sıralar ise tarihin tozlu raflarında yerini almaya hazırlanıyor. Zira başarılı seri için güncelleme döneminin sonuna gelindiği açıklandı.

Samsung Galaxy Note 10 Serisi Bundan Böyle Güncelleme Almayacak

Birçok markada olduğu gibi Samsung akıllı telefonlarında da güncelleme sınırı var. Telefonlar belli bir yılı doldurduğu zaman, hem güvenlik hem de sistem güncellemeleri için destek sona eriyor.

Samsung tarafında ise bu seri için 3 yıl sistem güncellemesi ve 4 yıllık güvenlik güncellemesi sunulacağı söylenmişti. Belirlenen güncelleme süreleri için de sona gelindi. Bu da demek oluyor ki bundan sonraki aşamada Samsung Galaxy Note 10 modelleri için yeni bir güncelleme gelmeyecek.

Samsung Galaxy Note 10

2019 yılında Android 9 ile beraber serüvenine başlayan Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus için böylece dönem tamamlanmış oldu.

Sadece 2020 yılında tanıtılan Note 10 Lite modelinin bir süre daha güncelleme aldığını göreceğiz. Zira Samsung’un yukarıda belirttiğimiz gibi 3 yıl sistem güncellemesi, 4 yıl güvenlik güncellemesi stratejisi var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler