Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Note 20 Ne Zaman Tanıtılacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkıp, ülkemiz dahil tüm dünyaya yayılan COVID-19 salgını nedeni ile teknoloji devi Samsung, bu yıl pandemi nedeni ile Unpacked etkinliği 5 Ağustos’ta düzenlenmeyi planlıyor.

Şirketin bu etkinlikte yeni nesil amiral gemisi ve Samsung Galaxy Note 10 ailesinin halefi olan Galaxy Note 20 ailesini tanıtmayı ve buna ek olarak aksesuar konusunda yeni bir Galaxy Watch modeli olacak olan Galaxy Watch 3’ü piyasaya dürmesi bekleniliyor.

Samsung Galaxy Note 20 familyası Unpacked etkinliğinde karşımıza üç farklı kişi olarak çıkacak, bunlar; Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus (Ağabey) ve Galaxy Note 20 Ultra.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ile Galaxy Note 20 Plus modelinin arasındaki tek ortak nokta tasarım ile sınırlıdır. Cihazların donanımsal kısmından bahsetmemiz gerekir ise Note 20 Ultra modeli piyasadaki hemen hemen son teknoloji bileşenlerini içinde barındırıyor.

Galaxy Note 20 Ultra Teknik Özellikleri

  • İşlemci konusunda Qualcomm Snapdragon 865 Plus
  • Ekran konusunda 2560 x 1440 çözünürlüğünde QHD ve 120Hz yenileme hızına sahip LTPO ekran teknolojisi

Samsung Galaxy Note 20 Ultra’nın en güzel özelliklerinden birisi ise QHD Plus’ı 120 Hz yenileme hızında aynı anda açabilmesidir. Bu özelliği desteklemek her baba yiğidin harcı değil dostlar çünkü Galaxy S20 kullanıcıları böyle bir şeye sahip değiller.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler