Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Note 21 Ekran Altı Kamera ile Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Note 20 lansmanı sonrasında internet dünyasını bir söylenti sardı; Samsung’un iş dünyasına hitap eden telefon serisi Note’u artık sonlandıracağı. Ama analistçilere göre Note serisi halen devam edecek ve ekran altı kamera teknolojisi ile karşımıza çıkacak.

Teknoloji uzmanları, Samsung’un Note serisini 2021’den itibaren bırakıp bırakmayacağı konusunda ikiye bölünmüşlerdi. Bununla birlikte, ETNews tarafından yayımlanan son rapor, Samsung’un gelecek yıl bir Note 20 halefi çıkarabileceğini öne sürdü. Artık düzenli bilgi sızdıran Cozyplanes, haberlere bir başka kırışıklık daha ekleyerek cihazın Samsung’un bir Under-Display Camera (UDC / Ekran altı kamera) ile bir ilk olacağını bildiriyor.

https://twitter.com/cozyplanes/status/1334687057755557890?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334687057755557890%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmspoweruser.com%2Fsamsung-galaxy-note21-under-display-camera%2F

Cihazın cihaz simülatörlerinin dahili olarak UDC’li ve UDC’siz bir versiyona sahip olduğu bildirildi. Ancak Samsung’un teknoloji konusunda tereddüt etmesinin nedeni, bu verim, maliyet ve kalitenin bildirildiğine göre henüz Samsung’un standartlarına uymamasıdır.

Note21, Samsung’un UDC ile ilk modeli olsa da, eğer Samsung çok uzun süre beklerse, Xiaomi ve ZTE gibi diğer daha maceracı Asyalı OEM’ler tarafından piyasaya sürülmeleri muhtemeldir.

Samsung’un önümüzdeki yıl Galaxy Note 21 serisini piyasaya sürüp sürmeyeceği ise henüz belli değil. Bununla birlikte, Samsung’un S Pen teknolojisi için S21 Ultra modeline destek eklediğini bildirildi, bu nedenle telefonlarında not almayı sevenler Note serisini çok fazla tercih etmeyebilirler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler