Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy Note 9’un Fiyatı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni amiral gemisi Note 9‘un fiyatı ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan o fiyat…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni modelinin geliştirmelerini bitirdi. Kısa bir süre sonra tanıtılacak olan Note 9’un fiyatı ortaya çıktı. Samsung öyle bir fiyat belirlemiş ki gördüğümüzde ağzımız açık kaldı.

9 Ağustos‘ta yani yarın düzenlenecek olan lansman dahilinde Samsung, yeni modeli Note 9’u tanıtacak. Note 9’un ilk haberlerinden bu yana oldukça fazla bilgi birikmişti zaten. Cihazın özellikleri ve tasarımı neredeyse tamamıyla ortada. Ancak yarınki lansman cihazın tüm özelliklerini ortaya dökecek.

samsung note 9 2

Cihazın genel özellikleri ise şu şekilde: Snapdragon 845 ve Exynos 9810 işlemci, 6GB RAM, 128GB ve 512GB depolama alanı. Şimdi gelin cihazın fiyatına göz atalım…

Roland Quandt tarafından sızdırılan fiyat bu sefer gerçek gibi duruyor. Note 9’un yurtdışındaki modellerininin fiyatını ortaya koydu. Sızdırılan bilgilere göre Note 9’un 128GB’lık versiyonu 899 Sterlin. 512GB’lık versiyonu ise 1099 Sterlin.

Bugünki kur ile 128GB’lık versiyonun fiyatı 6.100 TL’ye tekabül ediyor. 512GB’lık versiyon ise tam 7.500 TL. Tabi bunlar yurtdışı fiyatı. Ülkemizde vergilerle beraber fiyatlar değişiklik gösterebilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler