Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Tasarımı Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yakın gelecekte Samsung Galaxy S20‘nin daha düşük maliyetli bir versiyonu olan Fan Edition için Samsung Galaxy S20 FE’yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Bugün ise PriceBab ve Onleaks yaptıkları bir işbirliği sayesinde, sızdırılan kasa görüntülerini ve teknik özelliklerini erişmeyi başardılar.

Cihaz, Samsung Galaxy S20 ile bazı benzerliklere sahip olacak, ancak Note 20’yi anımsatan daha dar bir arka kısım ile gelecek. Biraz daha büyük çerçevelere sahip olan ekran, yine de yanlarda kavisli kalacak. Note 20’de olduğu gibi, arka taraf buzlu / mat plastikten krom kaplı metal çerçeveli olacak, 6.4-6.5 inçlik ekran damla çentik bir kamera stiline sahip olacak.

Samsung Galaxy S20 FE 1 scaled 1
Samsung Galaxy S20 Fan Edition Tasarımı Sızdırıldı 3

Cihazın tamamı 161 x 73 mm ve sadece 8 mm kalınlığında olacak

Kamera modülü tıpkı Galaxy S20 modeline benzeyecek ve Birincil kamera 12 MP Sony IMX555 olacak, 12 MP ultra geniş kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 8 MP telefoto lens barındırdığına inanılıyor. Özçekim kamerası kısmında ise 32 MP sensöre sahip olması bekleniyor. Samsung Galaxy S20 Fan Edition, 3,5 mm kulaklık jakına sahip olmayacak ve bir ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

Samsung Galaxy S20 FE 4 scaled 1
Samsung Galaxy S20 Fan Edition Tasarımı Sızdırıldı 4

Cihaz 6GB RAM ve 512 GB’a kadar depolama kapasitesi ile gelecek ve Snapdragon 865 işlemciden güç alacak, 4.500mAh pil ile gelen cihazın ekran konusunda ise 120 Hz yenileme hızı kullanıcılara sunulacak. Cihazın tamamı IP68 sınıfında olacak ve ren konusunda ise kırmızı, beyaz, yeşil ve turuncu renk seçenekleri olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler