Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S20 FE, Hızlı Şarj ve 3C Sertifikası Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un, Galaxy S20 FE (Fan Edition) isimli bir tür Galaxy S20 varyantı piyasaya süreceğini sizlere aktarmıştık ve şirket tarafındanda böyle bir telefonun geleceği doğrulandı. Şu ana kadar şirket tarafından herhangi bir biçimde piyasaya sürülme veya tanıtım tarihi paylaşılmasa da cihazın 5G teknolojisine sahip olacağını biliyoruz.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition, bir çok konuda sertifika almayı başardı; geride bıraktığımız bir kaç gün önce Bluetooth SIG sertifika sitesinde Galaxy S20 FE’yi gördük ve son günlerde ise 3C sertifikası alındı. Bu demek oluyor ki cihaz çok kısa sürede piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy S20 FE 3C Certification
Samsung Galaxy S20 FE, Hızlı Şarj ve 3C Sertifikası Aldı! 2

Bu, S20 FE’nin pilini tamamen şarj etmesi için orijinal Galaxy S20 ve S20 Plus’tan daha fazla zaman alacağı anlamına gelir; çünkü S20 ve S20 Plus ailesinde 25 W’a kadar hızlı şarjı desteği varken S20 Fan Edition’da 15W’a kadar hızlı şarj desteği var.

Exynos ve Qualcomm çıkmazındayız

Galaxy S20 Fan Edition akıllı telefonda tıpkı orijinal Galaxy S20’ye de güç veren Snapdragon 865 işlemci yer alacak eğer yine bölgesel değişiklikler söz konusu olursa Exynos 990 işlemci de yerleştirilebilir.

120Hz ekran?

S20 FE‘nin ekranının da orijinal S20’ninki kadar pürüzsüz olması bekleniyor, çünkü eski aynı zamanda 120Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekrana sahip. Orijinal Galaxy S20’ye çok benzer şekilde, S20 FE’de öne bakan kamerayı barındırmak için 3,3 mm’lik bir delik olacak.

Suya, toza, kire dayanıklılık: IP68

Galaxy S20 FE, IP68 sınıfında sertifikaya sahip ve bu, akıllı telefonun toza, kire ve kuma dayanabileceği ve otuz dakikaya kadar maksimum 1,5 m su altında su altında kalmaya karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler