Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S20FE, TENAA Testini Başarı ile Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un, Galaxy S20 serisi akıllı telefonun bir alt modelini piyasaya süreceğini sizlere aktarmış ve bu bilgilerin doğru olduğunu söylemiştik. Neredeyse tüm üst düzey akıllı telefonlarda olduğu gibi, S20 FE‘nin teknik özellikleri resmi lansman tarihinden önce sızdırılmayı başardı.

S20’nin yeni varyantının Ekim ayında piyasaya sürüleceğine dair söylentiler duyuyoruz ve bunlar sadece söylentiler olsa da, akıllı telefonun çeşitli sertifika sitelerinde ortaya çıkması, Samsung’un S20 FE’yi piyasaya sürmeye oldukça yakın olduğuna işaret ediyor.

TENAA Sertifikası alındı!

Samsung Galaxy S20 FE, kısa süre önce Çin’in TENAA sertifika sitesinden geçti. Bu aynı zamanda satışa çıkmanın ve tanıtılmanın yakın olabileceğini ima ediyor, ancak bunun dışında, bazı temel özellikleri de doğruluyor.

S20 FE TENAA
Samsung Galaxy S20FE, TENAA Testini Başarı ile Geçti 2

TENAA sertifikasyon sitesine göre, model numarası SM-G7810 olan akıllı telefon, 6.5 inçlik bir Süper AMOLED ekrana sahip ve 15W hızlı şarjı destekliyor – önceki söylentiler de aynı özellikleri öneriyordu. Söylentilere göre S20 FE, TENAA ajansının da doğruladığı bir şey olan 4.500mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip.

Fiyatı ne kadar olacak?

Önceki söylentiler, Galaxy S20 FE’nin en az 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacağını ve ayrıca Samsung Galaxy Note20’ye önceden yüklenmiş olarak gelen Android 10 tabanlı OneUI 2.5 tarafından destekleneceğini ileri sürdü.

Galaxy S20 FE’nin önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği ve yaklaşık 750 $ ‘a mal olabileceği söyleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler