Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Samsung Galaxy S21 ile ilgili Yeni Render Görüntüleri Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S21 ailesinin piyasaya sürülmesine sadece 2 ay kadar uzaktayız ve şaşırtıcı bir şekilde telefonun hiçbir resmi görüntüsü henüz sızdırılmadı.

Bu, topluluğun sızdırılan teknik özelliklere ve vakalar için CAD modellerine dayalı renderlar oluşturmasını engellemedi ve bugün Koreli Kero Kim tarafından oluşturulan yeni bir render (üç boyutlu görsel) var.

https://youtu.be/RbSDAa0JAr8

Render görüntülerinin gerçeklikten büyük olasılıkla farklı olduğu nokta, kamera kesmesinin gerçek cihazda çok daha belirgin olmasının beklenmesidir. Şu anda S21 ve S21 + ‘daki ekranın biraz kavisli olacağına, S21 Ultra’nın ekranının ise daha kavisli olacağına inanılıyor.

samsung galaxy s21 render 2
Samsung Galaxy S21 ile ilgili Yeni Render Görüntüleri Çıktı 3

Samsung’un S21 serisinde üç model yer alacak – Samsung Galaxy S21, S21 +, S21 Ultra. Önceki söylentilere göre, Galaxy S21 ve S21 + çoğunlukla düz bir ekran kullanacak, en pahalı olan S21 Ultra ise kavisli bir ekran paneline sahip olacak. Galaxy S21 Ultra, 144 Hz ekran yenileme hızına sahip 6.8 inç Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip olacak.

samsung galaxy s21 render 5
Samsung Galaxy S21 ile ilgili Yeni Render Görüntüleri Çıktı 4

Her yöndeki çerçevelerin boyutları S21 serisinde aynı olacak. S21 modelinin arka tarafında üç kamera ve bir delikli kamera kesimi olacak bir yuva olan bir selfie kamerası olacak. S21 Ultra, 108MP birincil arka kamera, 40MP öne bakan kamera ve 5.000mAh pil sunacak. Samsung Galaxy S21 serisi, Snapdragon 875 tarafından desteklenecek ve OneUI 3.0 arayüzünü kullanıcılara sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler