Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung, Galaxy S21’de Kamera Gecikmesini Kabul Etti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S21 kullanıcıları, özellikle farklı kamera modları ve yakınlaştırma seviyeleri arasında geçiş yaparken, yaşadıkları düşük performans sorunlarından epeydir şikayet ediyorlardı. Sorun, Mayıs ayında SamMobile tarafından yayınlanan bir YouTube videosunda uygun bir şekilde gösterilmişti.

Şimdi ise Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un destek forumlarında, şirkette çalışan kamera mühendislerinden biri sorunu doğruladı ve sorunu yaşayanlar için şu sözleri dile getirdi: “Portre modu da dahil olmak üzere belirli bir yolda yetersiz bellek veya hesaplama kaynakları olduğunda gecikmenin meydana geldiğini doğruladık.”

samsung camera issue
Samsung, Galaxy S21'de Kamera Gecikmesini Kabul Etti! 2

Forumda paylaşımda bulunan Mühendis, aynı zamanda Samsung’un konu ile ilgili bir düzeltme üzerinde çalıştığını resmi olarak doğruladı ve bunun Haziran ayı üretici yazılımı güncellemesi ile birlikte yayınlanacağını belirtti. İdeal olarak, bu tür sorunları amiral gemisi bir cep telefonunda hiç görmezdik, ancak ikinci en iyi şey, şirketlerin sorunları mümkün olan en kısa sürede kabul edip düzeltmek için sağlamasıdır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler