Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3 Hangi İşlemciye Sahip Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternete sızan bir Geekbench testi sonucunda Samsung Galaxy Z Fold 3’ün işlemci özelliklerini resmi olarak olmasa da doğrulanmış oldu. Şimdiye kadar amiral gemisi cihazın Qualcomm Snapdragon 888 işlemci mi yoksa Snapdragon 888 Plus işlemci ile mi satışa çıkacağı konusunda uzun bir tartışma vardı. İnternete sızan karşılaştırma şimdi, cihaza güç verecek olan işlemcinin Snapdragon 888 olacağını doğruluyor. Cihazın ısıyı dağıtma konusundaki zayıf yeteneği göz önüne alındığında, bu muhtemelen iyi bir tercih.

galaxy fold 3 benchmark

Ayrıntılar ayrıca cihazın 12 GB RAM içereceğini de doğruluyor, ancak 512 GB depolama alanı sunan varyantının 16 GB RAM ile geleceği bildiriliyor. Samsung Galaxy Z Fold 3’ün 6.23 inç dış ve 7.55 inç iç ekrana sahip olması yine beklentiler arasında. Bu, yuvarlatılmış köşeleri hesaba katarak 6,2 inç harici ve 7,5-7,6 inç dahili ekrana sahip olan Fold 2 ile aşağı yukarı aynı ekranlarla gelecekler.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden alan Samsung Galaxy Z Fold 3, 12GB RAM ve 256GB ve 512 GB depolama kapasitesi, 4.380mAh batarya ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve ekran altı ön kameraya sahip olacağı da bildiriliyor. Ancak render, çok belirgin bir Ekran Altı Kamera yerine normal bir delikli kamera gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler