Cuma, Mart 29, 2024

Samsung’dan Kapaklı Akıllı Telefon Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süredir konuşulan ve sadece söylentiden ibaret olan cihaz sızdırıldı. Samsung’tan kapaklı akıllı telefon geliyor. Hemde öyle düşündüğünüz gibi normal özelliklerde değil. Gayet üst düzey bir cihaz.

Geçen ay ilk sızıntıları gerçekleşen ve hemen hemen herkesin söylenti olarak gördüğü kapaklı telefon sızdırıldı. Hem kapaklı hemde akıllı olan cihazın kod adı SM-G9298, adı ise Samsung W2018. Cihaza karşıdan baktığınızda küçük S8’i görebiliyorsunuz. Kapağını açtığınızda ise tuş takımı ve ikinci ekran sizi karşılıyor. Özellikleri ise beklenilenin üstünde.

Samsung W2018’in Özellikleri !

Öncelikle cihazın çok çok iyi özellikler sunduğunu söylemeliyiz. Öyle ki W2018 firmanın en önemli telefonlarından birisi olacak gibi duruyor. Gücünü Snapdragon 821 yonga setinden alan W2018, yanında 4 GB RAM ile geliyor. Cihazın başta Snapdragon 835 ile geleceği söylenirken şimdide 821 ile geleceği söyleniyor.

samsung kapaklı telefon 1

4,2 inçlik  1920×1080 piksel çözünürlüğünde Full HD çift ekran ile gelmesi beklenen cihaz 64 GB depolama alanı sunuyor. 12 megapiksellik arka ve 5 megapiksellik ön kamerayı bünyesinde barındıran W2018,’lik bataryaya sahip.

samsung kapaklı telefon 2

Cihaz ne kadar üst düzey olsada kesin denilebilecek düzeyde Asya pazarı için üretildiğini söyleyebiliriz. Zaten Türkiye’de pek rağbet görmeyeceği kesin.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler