Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung’un Yeni Tablet Modeli SM-T515’in, Geekbench Skoru Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un önümüzdeki ay düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmasını beklediğimiz yeni tableti SM-T515’in, Geekbench test sonucu ortaya çıktı.

Samsung’un orta seviyeye yönelik çıkaracağı yeni tableti 2GB RAM ile sekiz çekirdekli Exynox 7885 yonga seti tarafından desteklenecek. Tablet hakkındaki diğer detaylar ise hala netlik kazanmış durumda değil.

Tabletin MWC 2019’da Tanıtılması Bekleniyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi telefonlarının yanı sıra yeni bir tablet piyasaya sürmeyi düşünüyor. SM-T515 model numarasına yeni tableti Mobil Dünya Kongresi’nde ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Geekbench skoru ile ortaya çıkan tablet Samsung’un kendi Exynos 7885 yonga seti tarafından desteklenecek. Bu yonga seti tanıdık gelebilir çünkü Samsung’un üç adet arka kameraya sahip akıllı telefonu olan Galaxy A7 modelinin kalbinde de bu işlemci bulunuyor.

2,2 GHz saat hızında çalışan dört adet ARM Cortex-A73 çekirdeği ve 1,6 GHz saat hızında çalışan dört adet ARM Cortex-A53 çekirdeklerini içeren Exynos 7885 kesinlikle orta sınıf bir yonga seti ve Geekbench puanları bunu gösteriyor.

2019 01 18 08 30 55 samsung SM T515 Geekbench Browser

Geekbench’te tablet tek çekirdek performansı 1277 olurken, çok çekirdekli performansı ise 4031 puan olarak ölçüldü. Bu yayınlanan sonuçla beraber yonga setinin Qualcomm’un Snapdragon 625, Snapdragon 630 ve Snapdragon 810 çipi ile aynı çizgide olduğu görülüyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihazın Samsung’un yeni arayüzü olan One UI ile gelip gelmeyeceği ise belli değil. 

Siyah ve gümüş renk seçeneği ile piyasaya sürüleceği belli olan cihazın diğer detayları ise Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi ile beraber daha da şekillenecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler