Cuma, Nisan 19, 2024

SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT TOXIC için Yeni Bir Video Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT TOXIC, özel serisi için birkaç gündür paylaşımlar yapılıyor. SAPPHIRE, yeni özel seri için önce görüntüler paylaştı.

Yeni ekran kartının 3X8 güç konnektörü bulunduracağını gösteren görsellerin ardından bir de video paylaşıldı. Tanıtımın çok yakın olduğunu gösteren video, bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT TOXIC tasarımı nasıl olacak?

Paylaşılan video, yeni ekran kartının referans tasarımdan çok farklı olacağını gösteriyor. Parlak metal görünümlü bir dış yüzeyin kullanıldığı anlaşılan ekran kartında, ızgara altına konumlandırılmış olan büyük bir fan olacak.

Görünen, fan ızgarası dışında diğer kısımların kapalı olacağı. Bu da doğrudan sıvı soğutma sisteminin kullanılacağını akla getiriyor. Tabii ki şu an net bir şey yok ama sıvı soğutma beklentisi var.

SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT TOXIC

Bunun dışında SAPPHIRE RX 6900 XT TOXIC özelleştirilmiş serisinin, daha ne gibi farklarla geleceğini göreceğiz. Çok yakın bir zamanda kartın tanıtılması bekleniyor.

SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT TOXIC

Tasarımı merak ediyoruz ama asıl merak etmemiz gereken kısım teknik özellikler. Tamam bellek aynı kalabilir fakat hız aşırtma konusunda iddialı bir kart gelebilir.

Sıvı soğutma sistemine ihtiyaç duyulmasının nedeni de bu olabilir. Perdeler kaldırıldığı zaman tüm sorulara cevap bulacağız. Şu görsellere göre beklenti büyük.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler