Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sevilen PS4 Oyunu PC’ye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation oyunlarının PC uyarlamaları sevildi. Go of War, Marvel Spider Man derken PS oyunlarının PC dünyasında hızla popülerleştiğini gördük. Sony, yakın zamanda yaptığı açıklamalarda daha fazla oyunu PC dünyasına sunacaklarını da belirtmişti. Görünen o ki sürprizler için çok uzun süre beklemeyeceğiz. Zira PS dünyasının sevilen oyunlarından biri olan Until Dawn için de PC hazırlık süreci başladı.

Until Dawn Yenilenmiş Sürüm ile Gelebilir

Oyuna ilişkin paylaşılan son bilgilere göre Supermassive Games, yapımın yenilenmiş sürümü üzerinde çalışıyor. Buna Remake sürüm de diyebiliriz. Yenilenmiş olan sürümün önce PS5 için yayınlanacağı ve hemen ardından da kısa süre içerisinde PC dünyası için yayınlanacağı söyleniyor.

Until Dawn

Until Dawn PC sürümünün ne zaman çıkacağı belli olmasa da bu konuda da bir ipucu var. Yakın zaman önce ünlü yönetmen David F. Sandberg’in oyunun film uyarlaması üzerine çalışmalar yaptığı ve yakında hikayesini oyundan alacak bir filmin geleceği ortaya çıkmıştı.

Muhtemelen PC ve PS5 sürümü de filmin etkisini kullanarak daha da öne çıkması adına filmle aynı dönemde gelecek. 2024 yılının sonlarına doğru hem filmi hem de oyunun PC sürümünü bekliyoruz. Oyunun PC dünyasında nasıl karşılanacağı da şimdiden merak konusu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler