Cuma, Nisan 26, 2024

Slither.io Geliştiricisi Köşeyi Döndü

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak Agar.io oyunu ile patlama yaşayan ve ardından Slither.io oyununu geliştirerek hem Android hem de iOS kullanıcılarına sunan 32 yaşındaki yapımcının günlük kazancı dudak uçuklatıyor.

Nedir Bu Baba Slither.io ?

Oyunu oynayanlar yakından bilir, bazen serverler o kadar dolu oluyor ki oyunda lagdan geçemiyoruz. Artık gerisini siz düşünün. Oyun aslında bir yılanı yem yiyerek büyütme üzerine geçiyor. Rakip yılanları size çarptırarak ölmesini sağlıyorsunuz. Ardından da ölen yılanın içinden çıkan yemleri yemeniz sizi bir anda dev bir yılana dönüştürebiliyor.

Online olarak oynanan Slither.io oyununun geliştiricisi ise Android ve iOS sürümlerini de yaparak üç koldan saldırmaya başladı. Aslına bakarsanız en doğrusunu yaptı. Nasılsa milyonlarca kişi oynuyor oyunu, bir de mobili de kattıktan sonra işler geliştirici için paraya dönüştü. Şuanda oyunu 62 milyondan fazla kişi oynayarak geliştiriciye para desteğini çok güzel sağlıyorlar.

32 yaşındaki genç geliştirici App Store ve Google Play Store üzerinden Slither.io‘yu 69 milyon kez indirmeyi başartmış durumda. Oyunu ise günlük ortalama 62 milyon kişi oynuyor. Tehlikenin ve rakamın farkında mısınız ?

slitherio
Geliştirici Ne Kadar Kazanıyor ?

Düşünsene şöyle bir oyun yapıyorsun ve dünya genelinde patlayarak herkes oynamaya başlıyor. Serverler yetmiyor adeta patlama yaşanıyor. Tepkin ne olurdu ? “Alllaaah köşeyi döndük Rıfkııı” mı ? Gelelim işin parasal yönüne; geliştirici şuanda günde 112 bin dolar para kazandığı tahmin ediliyor. Google Adsense reklamlarını bilirsiniz, bu reklamlar ile zaten paranın yarısını adam toplamış durumda.

Eğer siz de Slither.io çılgınlığına “bir göz atalım kanka” diyecek olursanız, aşağıdaki bağlantılardan hem Android hem de iOS platformlarına ulaşabilir ve telefonunuza indirebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler