Perşembe, Mart 28, 2024

Snapchat, Özel Seri Spectacles 3 AR Gözlüklerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene tanıtılan Spectacles 3 AR gözlükleri tam olarak istenen etkiyi vermedi. Genç kitleyi hedef alan bir ürün sunmasına rağmen istediğiniz alamayan marka, şimdi ise aynı seriyi özelleştirerek sunma kararı aldı.

Dünyaca ünlü markalardan biri olan Gucci ile anlaşmaya vardığı açıklanan Snapchat, gözlüklerini yeniledi ve tekrar piyasaya sürdü. Üstelik bu kez markanın Hollywood film yapımcısı Harmony Korine ile çalıştığını da ekleyelim. Yani her yönüyle özel tasarım bir gözlük sunuldu.

Spectacles 3 AR

Spectacles 3 AR bambaşka bir tasarımla geliyor

Gözlüğe baktığımız zaman, tasarımın nasıl değiştirildiğini net bir şekilde görüyoruz. Snap tarafından yapılan açıklamaya göre gözlüklerde Korine’nin belirlediği özel renkler ve kabartmalar kullanıldığı. Bu da gözlüklerin benzersiz bir tasarıma sahip olmasını sağladı.

Ayrıca gözlüklerin tamamen el boyaması olduğu da yine önemli bir detay olarak açıklandı. Özelleştirilmiş olan gözlüklere özel bir de artırılmış gerçeklik efektleri sunuldu. El boyaması olan, özel bir tasarım kullanılan Spectacles 3 AR gözlükleri için tasarımın lenslerde Gucci logosu ile desteklendiğini de ekleyelim.

Gözlükleri vurgulamak adına Snap, Harmony Korine ortaklığı ile bir kısa film de hazırlandığını duyurdu. Tamamen gözlüklerle çekildiği açıklanan “Duck Duck” isimli kısa filmi de hemen aşağıda bulabiliirsiniz.

https://youtu.be/wZ7Qm5FqsQQ

Sadece 50 adet üretileceği de belirtilen gözlüklerin teknik kısımda ana modelden bir farkı olmadığını söylemek lazım. Ana model 75 dakikada tam şarj sunuyordu ve HD olarak kayıt yapabiliyordu. Bu modelde de özellikler değişmiyor.

Fiyat kısmında ise ana serinin 380 dolar satış fiyatına sahip olduğunu görmüştük. Fakat Gucci özel tasarım Spectacles 3 AR gözlüklerinin fiyatı açıklanmadı. Çok daha yüksek bir satış fiyatının olması beklenmekte.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler