Perşembe, Mart 28, 2024

Sony, Avrupa’da PlayStation Store İndirme Hızlarını Düşürdü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çoklu oyunculu oyunlar halen aynı bant genişliğini kullanmaya devam edecek.

Mevcut Koronavirüs (COVID-19) pandemik krizi sırasında internet kullanımı zirvelere ulaştı. Bu internet kullanımının çoğalması büyük bant genişliği gereksinimi olan şirketler ağ hızlarını azaltma çözümüne koşuyor. Video akış hizmetleri HD çözünürlüklerini sınırlandırarak ilk sırada yer alan kısıtlamaları gerçekleştirdiler.

Sony ise dijital mağazasında satılan oyunların indirme hızlarını sınırlandırarak bu sınırlandırma rekabetine giriş yaptı.

Şirket, Avrupa bölgesi ile ilgili gerçekleştirdiği bu girişiminden bahsettiği blog yazısında güncelleştirme yaparak Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde de buna benzer önlemler alacağını söyleyerek kullanıcılara bu konuda sergiledikleri sabırları için teşekkür etti.

“Bugünden itibaren ABD’de benzer önlemler alacağız ve bu benzeri görülmemiş durum gelişmeye devam ettiği için internet istikrarını sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya devam etmeye devam edeceğiz. Teslimat konusunda yardımcı olduğumuz için minnettarız. bu çok zorlu zamanlarda topluluk ve eğlence duygusu. Desteğiniz, sabrınız ve PlayStation topluluğunun bir parçası olduğunuz için tekrar teşekkür ederiz. Lütfen evde kalın ve güvende kalın. ”

Şirket, çevrimiçi oyun hızlarının sabit kalacağını düşünüyor.

Sony Interactive Entertainment CEO’su Jim Ryan, “Eşi görülmemiş sayıda insan sosyal mesafeyi sürdürdüğü ve internet erişimine daha bağımlı hale geldiği için internet istikrarı endişelerini ele almamızın önemini düşünüyoruz” dedi. “Oyuncular biraz daha yavaş veya gecikmeli oyun indirmeleri yaşayabilir, ancak yine de sağlam bir oyunun tadını çıkarabilirler.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler