Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Sony, Bir Oyun Serisinden Film Yapmayı Planlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, bir oyun serisinden film yapmayı planlıyor. Sony‘nin oyun sektöründe büyük bir yeri olduğunu kabul edebiliriz. Ancak sadece oyun sektöründe değil sinema sektöründe de büyük bir yeri olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Zaten şirket, oyun sektörüne girmeden önce tamamen sinema ve müzik sektörüne bağlı olarak çalışıyordu. Sonrasında ise şirket, Playstation markasıyla oyun sektörüne girdi ve daha da büyüdü.

sony 2

Bu büyümeyle birlikte artık daha çok oyun tarafına yöneldiler. Konsollarına özel oyunlar çıkardılar, çok fazla konsol üretip sattılar ve şimdi ki oldukları yere kadar geldiler. Şirket, oyunlardan film yapma işine de girmişti. Bu filmi ise ünlü serilerinden olan Uncharted ile geçtiğimiz sene başlatmışlardı. Şimdi ise şirket, yeniden bir oyun serisini film yapmaya karar verdi.

Sony, Hangi Playstation Oyunu İle Film Yapacak ?

Aslında Sony‘nin film yapmasıyla ilgili bir çok söylenti çıktı. Söylentilere bakarsak Sony, farklı farklı oyun serileri ile filmler yapmayı düşünüyordu. Ancak şimdi ki söylenti önceden söylenmeyen bir seri ile ilgili oluyor. Şirketin hangi seri ile film yapmayı düşündüğü ortaya çıktı. Söylentiye göre Sony, Ratchet And Clank serisi için bir film yapmayı düşünüyor.

sony 3

Bu söylenti ise söylentileri isabetli olan bir Twitter kullanıcısından geliyor. Bu kullanıcının aldığı bilgilere göre filmi Ruben Fleischer yönetecek. Bu yönetmen önceden ilk Venom ve Uncharted filmini yönetmişti. Bu açıdan da yönetmenin Sony‘in oyun filmlerinde tecrübesi olduğunu söyleyebiliriz. Filmdeki başrollerde ise Sony, Tom Holland ve Chris Pratt’i düşünüyor. Söylentiye göre ise Tom Holland, Jak karakterini oynayacak. Chris Pratt ise Daxter karakterini seslendirecek. Sony‘nin bu oyuncularla arasının iyi olduğunu düşünürsek mantıklı bir seçime benziyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler