Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony Xperia XR Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony‘nin yeni akıllı telefonu Xperia XR modeli OnLeaks tarafından sızdırıldı. Yeni akıllı telefonun çizimleri, teknik özellikleri ve tanıtılacağı yer de belirtilirken, Xperia XR modeli F8331 kod adı ile göründü. Yeni Sony Xperia XR hakkında detaylar ve yenilikler haberimizde.

Sony Xperia XR Tahmin Edilen Teknik Özellikleri

Yeni akıllı telefonu mavi renkli gövdesi ile şık bir şekilde görüyoruz. Sızdırılan bilgilere göre Xperia XR akıllı telefonu Full HD çözünürlükte ve 5.1 inç ekran genişliğine sahip olacak. Ayrıca Snapdragon 820 işlemcisi, 3 GB RAM’i ve 23 Megapiksellik arka kamerası olacağı söyleniyor.

Cihazın tanıtım tarihi ise önümüzdeki ay içerisinde Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek olan IFA Fuarı‘nda tanıtılacak. Ayrıca Xperia XR’da 4K video kayıt özelliği ve USB Type-C portu da bulunacak.

sony-xperia-xr
Akıllı telefon sektöründe OnLeaks bir cihaz yayınlıyorsa bilin ki o cihaz kısa süre içerisinde tanıtılacaktır. Yine Twitter‘dan duyurmuş olduğu bu haber ile kısa süre içerisinde cihazı piyasada göreceğimizi söyleyebiliriz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler