Cuma, Nisan 26, 2024

Squid Game Sezon 2 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2021 yılının sonlarına doğru vizyona giren, Netflix‘in en çok izlenen ve viral olan dizilerinden Squid Game uzun bir süre gündemde kalmayı başarmıştı ki semt pazarlarında dizide kullanılan kostümler satışa bile çıkmıştı.

Squid Game; hayatlarında maddi ve manevi sıkıntıları olan insanların bir insan aracılığı ile sonunda para ödülünün olduğu hayatta kalma oyununa davet edilmesini ve akabinde bu teklifi kabul eden insanların yaşadığı maceraya ele alıyor.

Netflix Türkiye ise resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir Tweet ile Squid Game dizisinin ikinci sezonunu resmi olarak duyurdu.

Netflix, paylaştığı Tweet içerisinde yayımladığı videoda dizinin ilk oyunlarından olan “Yeşil Işık – Kırmızı Işık” oyununda bulunan bebek yer alıyor.

Şirketin yaptığı duyuru yalnızca bu değil, dizide insanlara dağıtılan ve üzerinde geometrik şekillerin yer aldığı karta benzer bir görselde şu nota yer verildi:

“Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca Young-hee’nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler