Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Stalker 2: Heart Of Chernobyl’in Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Stalker 2: Shadow Of Chernobyl’in çıkış tarihi ortaya çıkmış olma ihtimali var. Stalker serisi oyun dünyası açısından büyük bir seri diyebiliriz. Bu serinin ilk oyunu olan Stalker: Shadow Of Chernobyl, 2007 yılında çıkış yapmıştı. Oyun çıktığında atmosferi ve korku etkeni yüzünden oyuncular sevmişti. Ardından 1 sene sonra Stalker: Clear Sky çıktı. Serinin ikinci oyunu olan bu oyun da ilk oyun kadar olmasa da oyun dünyasında beğenilen bir oyun olmuştu. Sonrasında ise bu Stalker üçlemesinin sonu diyebileceğimiz oyun olan Stalker: Call Of Pripyat piyasaya çıkış yaptı.

stalker 2

Bu oyun eleştirmenlerden serinin eski oyunlarına benzer puan alsa da oyuncular oyunu çok sevdi. Hatta bazı oyuncular, oyun için serinin en iyi oyunu bile diyordu. Tüm bu üçlemeden sonra ise seriden 9 yıl boyunca bir ses çıkmamıştı. 2018 yılında ise Stalker 2: Heart Of Chernobyl’i geliştirici duyurdu.

Stalker 2: Heart Of Chernobyl Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Stalker serisi 2018 yılında duyurulan Stalker 2: Heart Of Chernobyl ile tekrar gün yüzüne çıkmıştı. 9 yıllık sessizliğin ardından geliştirici firma olan GSC World, oyunu duyurmuştu. Sonrasında ise şirket, fragmanları göstererek oyuncuları heyecanlandırmıştı. Geliştirici şirket, son olarak ise oyunun çıkış tarihini geçtiğimiz sene 2 defa ertelemişti. Şirket, oyunu ilkinde 2022 Nisan’dan, 2022 Aralık’a sonrasında ise 2022 Aralık’tan, 2023’e ertelemişti ve geliştirici, net bir tarih vermemişti. Ancak Gamescom 2023’te oynanabilir olacağını söylemişti. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi ortaya çıkmış olması yüksek ihtimal gibi gözüküyor.

stalker 3

Oyun, dağıtımcı Plaion’un internet sitesine göre 1 Aralık 2023’te piyasaya çıkacak. Oyunun Plaion’un internet sitesinde listelendiği ortaya çıktı. Eğer bu tarihin geçici bir tarih olduğunu düşünüyorsanız ise oyunun çıkış tarihinde başka büyük oyunlar da çıkış yapıyor. Ayrıca mağazada tarihi kesin olmayan oyunlar, 31 Aralık tarihi ile listeye giriyor. Öyle ki aynı mağaza Darksiders 2’nin Nintendo Switch’e çıkış tarihini de sızdırmıştı. Oyunun Gamescom 2023’te oynanabilir bir versiyona sahip olacağını düşünürsek bu tarih normal gözüküyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler