Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Starfield’ın Oynanış Fragmanı Gösterildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bethesda, 2021’de duyurduğu yeni oyunu Starfield için oynanış fragmanını gösterdi. Bethesda, 2021’de yeni oyunu olan Starfield’ı bir fragmanla oyunculara göstermişti. Şirket, Fallout ve Elder Scrolls’lardaki gibi bu oyunun da bir rol yapma oyunu olacağını açıklamıştı. Oyun o zamandan bu zamana oyuncularda büyük yanı uyandırmıştı. Xbox, Bethesda’yı 2021’de satın alınca oyuncular da bu oyunun Xbox’a özel olacağını düşündü.

starfield 2

Starfield Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde yapılan Xbox Games Showcase, tonla oyuna ev sahipliği yaptı. Tüm bu oyunlar arasından en dikkat çekeni ise Bethesda’nın geliştirdiği Starfield oldu. Oyunun geliştiricisi olan Bethesda, etkinlikte oyun için bir oynanış fragmanı gösterdi. Bunun yanı sıra geliştirici oyun için daha fazla bilgi verdi. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla oyun önceden gösterilen fragmandan çok daha iyi duruyor. Oyundaki atmosfer de gerçekten canlı gözüküyor.

starfield 3

Oyunun oynanışına gelince ise oyunda daha çok silahlı bir çatışma olduğunu görüyoruz. Oyun hakkında diğer detaylara gelecek olursak Bethesda’nın söylediğine göre oyunda keşfedilebilecek 1000 gezegen olacak. Bu 1000 gezegene de oyun içinde istersek gidebilecek ve keşfedebileceğiz. Oyunun içindeki gezegenlerde farklı farklı atmosferler göreceğiz.

starfield 4

Bir gezegende hiç yaşayan kimse yokken diğer gezegende şehirli bir yapı göreceğiz. Ayrıca oyundaki gezegenlerde farklı farklı ırktan canlılar olacak. Bu canlılarla arkadaş olma, yok etme ve yalnız bırakma gibi mekanikler ise oyuncunun kontrolünde olacak. Oyunun içinde farklı meslek grupları da olacak. Oyuncu isterse bir meslek grubuna katılıp burada diğer kişiler ile çalışma imkanına sahip olacak. Oyunun oynanışı hakkında olan detaylar bu kadardı şimdi gelelim oyunun diğer detaylarına.

Starfield, sadece Xbox Series S/X ve PC için piyasaya gelecek. Xbox Series X’te 4k/30 Fps çalışacak, Xbox Series S’te ise 2K/30 Fps çalışacak. Yapımcı oyunun 60 Fps olmamasının nedenini ise açıkladı. Yapımcı, oyunun istikrarlı bir şekilde çalışmasını istediklerini söyledi. Oyun Playstation’a çıkmayacak. Ayrıca yapım çıktığı günden itibaren Xbox Game Pass’e gelecek.

starfield 5

Starfield, 6 Eylül’de Xbox Series S/X, PC (Steam) için çıkış yapacak. Çıktığı günden itibaren de Xbox Game Pass’de olacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler